Készül Kaposvár következő évekre szóló programja, a város vezetője Dr. Heintz Tamás és Gelencsér Attila már a választások első fordulójában nagy fölénnyel megszerezte a képviselői mandátumot, így a somogyi megyeszékhely és környéke lakóit ők képviselik a második forduló után megalakuló Országgyűlésben.

A várost érintő legfontosabb teendőket vették számba a Szita Károllyal folytatott megbeszélésükön Kaposvár új egyéni országgyűlési képviselői. A somogyi megyeszékhely vezetője leszögezte: a város jövőjéről szóló program idén is a kaposváriakkal - orvosokkal, tanárokkal, munkásokkal, művészekkel, vállalkozókkal - folyatott beszélgetések alapján készül.

- Az eddigi találkozók után kikristályosodott, hogy a legnagyobb feladat a biztonság megteremtése lesz az élet minden területén, így a munka világában, szociális ellátórendszerben, az egészségügyben és a köztereken is. Ebben lesz feladata az önkormányzatnak és lesz feladata a kormánynak is. Ha ebben hasonlóan tudunk gondolkodni, akkor garantált a siker - hangsúlyozta Szita Károly.

A politikusok hétfőn számba vették a feladatokat, hogy a leghatékonyabban szolgálhassák a kaposváriakat.

- A város az elmúlt nyolc évben is tette a dolgát, de országgyűlési képviselőként az ellenzék soraiban ültem. Most eljött a pillanat, amikor úgy állhatok Kaposvár polgármestere mellé, hogy kormánypárti képviselőként szolgálhatom az itt élőket, akiknek ez volt az elvárása - fogalmazott dr. Heintz Tamás.

- Rövid ünneplés után gyors és hatékony munkára van szükség. A bizalommal jól kell sáfárkodni, azaz azonnal neki kell állni dolgozni. Már ma is a választókerületében élő emberekkel, településvezetőkkel beszéltem, és hamarosan vissza is megyek a választókerületembe tartozó 67 településre, hogy érezzék: a következő ciklusban ők lesznek a legfontosabbak, velük összefogva dolgozom majd - ígérte Gelencsér Attila, aki eddig megyei elnökként töltött be jelentősebb politikai szerepet.

Kaposvár polgármestere végül köszönetet mondott a kaposváriaknak, hogy nagy számban részt vettek a választásokon, majd gratulált a képviselőknek, hogy elnyerték a városlakók bizalmát.

Kapcsolódó galéria

Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010 Választás 2010
Választás 2010
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Kapcsolódó szavazás

Mi a véleménye a választás első fordulójáról?


Az Országos Választási Bizottság a "győztese" a választásnak. (26)

Egyértelmű volt a végeredmény, előre lehetett látni. (177)

Meglepődtem a végeredményen, a JOBBIK győzelmére számítottam. (21)

Meglepődtem a végeredményen, az MSZP győzelmére számítottam. (14)

Nem érdekel, nem szavaztam. (17)

Címkék: Politika, Választás 2010, Heintz Tamás, Fidesz, Gelencsér Attila, választás, Szita Károly, Kaposvár