Médiaajánlat

Üzenete, reklámja nálunk célba ér!

A 30 esztendős Kapos Televízió a megyeszékhelyen és annak 30 kilométeres körzetében látható. Vételkörzetünkben 83 település található, kábelen pedig összesen mintegy 100.000 nézőhöz jutunk el, ezáltal hirdetőink termékeit, szolgáltatásait is széles körben tudjuk ismertté tenni. 

A Magyar Gallup Intézet rendszeresen készít felméréseket nézettségünkről, ezek eredményei igazolják a rendszer hatékonyságát. A közvélemény-kutatási adatok szerint televíziónk immár évek óta az elsődleges hírforrás Kaposváron és környékén.

A hírműsorokat, magazinokat, reklám- és PR-filmeket jól felkészült szakmai stáb készíti, modern technikai háttér birtokában, legyen az élő bejelentkezés vagy drónos felvétel.

A Kapos Televízió minden hétköznap friss hírműsort készít. Speciális loop-olt rendszerrel dolgozunk, ami annyit jelent, hogy híradónkat, a kapcsolódó reklámokat, sportműsort és egyéb műsorelemeket a főműsoridős sugárzások mellett 23-08 óra között folyamatosan ismételjük, így napi minimum 12 megjelenést biztosítunk.

Képújságot a teljes műsoridőnk 40-42 százalékában sugárzunk, ez hetente körülbelül 70 óra megjelenést jelent. Egy-egy hirdetési oldal 20 másodpercig van adásban, animációkkal együtt, óránként kétszer.

Keresse munkatársunkat az Önnek legmegfelelőbb ajánlatért vagy vegye fel velünk a kapcsolatot központi elérhetőségeinken!

Reklámfelelősök:

Tel.: +36 82 410 151

E-mail: info(kukac)kapostv.hu

vagy

Vass Otília

Tel.: +36 30 644 2693

E-mail: vassoti77(kukac)gmail.com

 


Vissza az előző oldalra