A végső győzelemre is esélyes Joker ismét vereséget szenvedett az öregfiúk bajnokságában. Az újabb pontvesztéssel még a harmadik helyük is veszélybe kerülhet. A Kaposstil FIFA Kárpáti Kálmán FC gólfesztivált rendezett a csütörtöki napon. Ha nehézkesen is, de nyert a listavezető Pomeg ABC, továbbra is őrzi vezető helyét a tabellán.

Az öregfiúk-bajnokság eredményei:

Kaposstil FIFA Kárpáti Kálmán FC-Kapos Atlas 21-0
Góllövők: Takács 7, Bognár 4, Rébay 3, Téglás 2, Balogh 2, Hortobágyi 2, Szunyogh.

A játéknap első találkozóján nagy különbségű győzelmet ért el a FIFA csapata, a kevés ellenállást kifejtő Kapos Atlas-szal szemben. A csapat tetszés szerint érte el góljait.

Öregszem-POMEG ABC 2-6
Góllövők: Őszi 2, ill. Gimesi 2, Hanusz 2, Tóth 2.

Az Öregszem csapata az első félidőben még jól tartotta magát, de a későbbiek során a Pomeg átvette az irányítást és rutinosabb csapat lévén, közepes játékkal is megnyerte a találkozót.

Gi-Fann Focitársulás-Izomláz SE-BE Pékség 5-1
Góllövők: Beke 2, Sipos 2, Széphelyi, ill. Bartal.

Az első játékrész kiegyenlített küzdelmet hozott, jól védekeztek a csapatok. A második félidőben a Gi-Fann jobban használta ki az ellenfele védekezési hibáit és a maga javára döntötte el a találkozót.

PIPELIFE FC-Joker Sport Pub 9-4
Góllövők: Ságvári 4, Kövy 2, Tóth 2, Máté ill. Lóki 3. Kővári.

A nap utolsó összecsapásán a helyzeteit jobban kihasználó alakulat győzött. A Pipelife kontratámadásokból szerzett gólokkal mattolta a sokat hibázó Joker védelmét, és megérdemelten nyert.

A következő forduló (05.18.) párosítása:

17.45.: Pomeg ABC-Pipelife FC

18.30.: Kapos Atlas-Öregszem

19.15.: Izomláz SE-BE Pékség-Kaposstil FIFA Kárpáti Kálmán FC

20.00.: Joker Sport Pub-Gi-Fann Focitársulás

Címkék: öregfiú, forduló, torna, kispálya, sport