A bent maradásért harcoló Mohács otthonában szerette volna folytatni veretlenségi sorozatát a Kaposvári Rákóczi FC, főként annak tudatában, hogy kikapott az előtte álló Dunaföldvár - írja összefoglalójában a rakoczifc.hu.

Székely Tibor: "A srácok végig hittek a győzelemben, amiért az utolsó pillanatig mentek előre, ez pedig felemeli a siker értékét. Nehéz Mohácsról három ponttal távozni, az Iváncsa is kikapott itt. Ez a győzelem a csapat erejét mutatja, a játékosok hitét, erejét és lelkesedését, hiszen nem volt könnyű Mohácson futballozni. Kiemelném a cseréinket is, hiszen remekül szálltak be a mérkőzésbe és sokat tettek a pontszerzésért."

Péter József: "Egy jó képességű, jó futballt játszó Kaposvár ellen léptünk pályára. Fájó a vereség, hiszen megvolt a lehetőségünk arra, hogy pontot, pontokat szerezzünk, főként úgy, hogy a kaposvári gólokért többet tettünk, mint az ellenfél. Az utolsó húsz percben mindkét csapat előtt megvolt a lehetőség arra, hogy eldöntse a mérkőzést, de elkövettünk egy hibát, amiből tizenegyeshez jutott a Kaposvár."

Mohácsi TE 1888–Kaposvári Rákóczi FC 1–2 (1–1)
Mohács, Újvárosi Stadion, 200 néző. V.: Németh G. (Kulcsár D., Halmai K.).

Mohácsi TE 1888: Somogyi – Loch, Encz, Racskó, Vég B. – Kiss I. (Izsák, a 63. percben), Dér – Szabó D. (Károly B., a 69. percben), Bohata, Horog (Spannenberger, a 69. percben) – Csernik (Aszalós, a 81. percben). Vezetőedző: Péter József.

Kaposvári Rákóczi FC: Mikler D. – Gál M., Harsányi D., Kiss-Fónai – Ekker (Mayer, a ), Horváth B., Pintér M. (N. Mazzonetto, a 68. percben), Szederkényi, Pusztai – Babinszky, Hampuk (Bíró D., a 45+2. percben). Vezetőedző: Székely Tibor.

Gólszerzők: Racskó (a 25. percben), illetve Encz (a 15. percben – öngól), Mayer (a 92. percben – 11-esből).

Címkék: NB III., Mohács, Rákóczi, Kaposvár, sport