Kaposvár-Paks párharccal indult az új évad az U17-es bajnokságban. A fehér mezes somogyiak a 18. percben szerezték meg a vezetést, de ekkor még egyenlített az ellenfél. A folytatásban már csak a Bene akadémia fiataljai találtak a kapuba, és 2-1-es félidő után végül 5-1-es győzelmet arattak. Fejős két gólt szerzett, Trimmel, Kondor és Richter pedig egy-egy alkalommal volt eredményes.

- Szerencsére jól alakult a mérkőzés. Hamar vezetést tudtunk szerezni. Ilyenkor izgul az ember, új csapat, új közösség, most kerültünk össze - mondta Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Kaposvár U17 csapatkapitány, Keresztúri Balázs.

- Úgy gondolom, jó, hogy az első mérkőzést megnyertük. Nyögvenyelősen, bátortalanul kezdtünk, de a második félidő alapján megérdedmelten nyertünk ebben az arányban is - mondta a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Kaposvár U17 edzője, Richter Sándor.

A kaposvári fiatalok bíznak az eredményes szereplésben.

- Belső védő vagyok, csapatkapitánynak is választottak, nagyobb a teher kicsit, de az 5-1 igazolja, hogy jó csapatunk van - tette hozzá Keresztúri.

A Bene akadémia U21-es és U17-es csapata a bajnokság második fordulójában a Ferencváros otthonában lép majd pályára.

Címkék: akadémia, bene, ferenc, kaposvári, rákóczi, sport