Nem csak tarajos hullámokat, hanem izgalmas strandröplabda mérkőzéseket is láthattak azok, akik Siófokon jártak a hétvégén. A Somogy megyei bajnokság újabb fordulójára 5 női, 8 férfi és 10 vegyes páros nevezett.

- Ez összesen 23 páros, és ahhoz képest, hogy milyen az idő, elég szép számú résztvevő a harmadik fordulóban a Cukormanufaktúra Somogy megyei bajnokságon. Egész jó verseny kerekedett ki ebből - Kovács Blázs elnök, SMRSZ strandröplabda bizottság.

A családias, jó hangulatú viadal résztvevői a két pályán összesen 47 mérkőzést játszottak. Nem csak somogyból, hanem Németországból, Pest megyéből, Zalából és Baranyából is érkeztek sportolók.

- Idén találkoztunk új párosokkal is. Í színvovonal nagyon jó, minden évben az egyik legkiválóbb ez a sorozat a Balaton környékén, nincs kifogásom. meg vagyunk elégedve ezzel a sorozattal - Baumholczer Martin, Pécs.

A férfiak között végül a Bagics Balázs, Szabó Gábor duó győzött, a hölgyek küzdelméből pedig a Vajda Evelin, Győrbíró Kamilla kettős került ki győztesen. A vegyespárosok között Vajda Evelin és Ledniczki Róbert bizonyult a legjobbnak.

A negyedik, egyben záró fordulót augusztus 20-án, kedden, Nagyatádon tartják. Itt szintén amatőr férfi, női és vegyes páros küzdelmekben vetélkedhetnek majd a jelentkezők. Ezen a napon tartják az összesített eredményhirdetést, majd megválasztják a strandröplabda királyát és királynőjét is.

Címkék: sport, búzavirág, röplabda, strand, siófok, kaposvár