Végig izgalmas, igazi hajtós, kemény mérkőzést vívott egymással a Kiskorpád és a Nagyberki. Mindkét gárda újoncként indult tavaly a megyei első osztályba, ahol végül a korpádiak a középmezőnyben végeztek, a nagyberkiek bronzérmet nyertek. Idén a Nagyberki szintén az élmezőnyt célozza meg, és ha megnyerné a bajnokságot, akkor vállalná a feljutást. Egyelőre azonban a klub szerint nem ők a fő esélyesek. A találkozón a pirosban játszó hazaiak szereztek Bázel révén vezetést, amit Kőrösi egalizált a félidő végén. A másodikban úgy tűnt, elfáradnak a korpádiak, Ivusza gólját lökés előzte meg, így érvénytelenítették, majd a kontrát követően Mátés győztes gólt szerzett a Kiskorpádnak.

- Nem szoktam a játékvezetőket minősíteni, illetve tőlem pozitívat ritkána hallanak, de most kézben tartotta a meccset, egy vidéki meccsnek ilyennek kell lennie, pörgősnek, brusztosnak, keménynek, a kiállítást viszont sajnálom, nem volt benne, a Nagyberki erősebb, bajnokságot akar nyerni, mi szerettünk volna méltó ellenfelek lenni, úgy gondolom, hogy ez sikerült is - mondta a Kiskorpád edzője, Weimann Gábor.

A nagyberkiek szakvezetője elismerte, nem játszottak jól, és nem érdemeltek győzelmet, bár azt is hozzátette, tavaly esélytelenként könnyebb volt szerepelni, most mindenki rájuk vadászik majd.

- Mi úgy tudtunk nekivágni valóban, hogy nem számoltak velünk, most el kell idén viselnünk az esélyesség terhét, és néha a játékvezetéssel is meg kell megküzdeni - mondta a Nagyberki edzője, Gáspár András.

A sok sárga lap és a kiállítás és a sérülés ellenére valóban nem volt kirívóan durva a mérkőzés, a szerencsésebb csapat nyert, a Nagyberki a végén pedig hiába nyomott nagyon, nem talált a kapuba. Szerencsére a találkozón sok fiatal játszott, ami talán annak is köszönhető, hogy mindkét edző utánpótlásnevelő is egyben.

Címkék: Kiskorpád, rajt, Nagyberki, mérkőzés, labdarúgás, sport