A találkozón az előzetesen vártnál sokkal biztosabban szerezte meg a három pontot Demeter György legénysége.

Voltak, akik előzetesen nehéz csatát jósoltak a Fino játékosainak a Dág otthonában, a fiúknak azonban ezen az estén a helyén volt a szívük és a kezük, így játszmavesztés nélkül abszolválták a fontos idegenbeli rangadót.
A veretlen hazaiak az első szettben az első technikai szünetig tartották a lépést a bajnokcsapattal, aztán a somogyiak fokozatosan növelve az előnyt biztosan nyertek. A térfélcsere után egyértelmű volt a játék: a hatásosan nyitó kaposváriak a játszma derekán már hét ponttal vezettek, és végül csak 13 pontot engedélyeztek ellenfelüknek. A Demeter-legénység a harmadik játékrészben sem fogta vissza magát, így a 72 perces küzdelem végén nem maradt el a magabiztos diadal. Geiger 16, Gerge pedig 14 pontig jutott.
A Fino továbbra is veretlen a bajnokságban.

Szauter Ferenc: Ragyogóan nyitott a Fino, amivel nem tudtuk felvenni a versenyt. Csináltunk nagyon szép dolgokat a bajnokesélyes ellen, de ez sem volt elég egy játszmához sem.
Demeter György: Nagyon jó nyitásokkal meg tudtuk akadályozni a Dág támadásait. Ez segített bennünket a győzelemhez.

Dági SE - Fino Kaposvár 0-3 (-19, -13, -22)
Dág, 350 néző. V.: Csikós, Nagy L.
Dág: Oszuska G., Jánossy, Horváth G., Oszuska II. Z., Pollák, Szauter. Csere: Zirigh (libero). Vezetőedző: Szauter Ferenc.
Fino: Szabó A. 6, Kaszap 8, Geiger 16, Nagy J. 5, Lesznyik 11, Gergye 14. Csere: Dömötör (libero), Bozóki 2, Vajda 1. Vezetőedző: Demeter György.
Az eredmény alakulása. I. játszma: 6:8, 12:16, 14:21. II. játszma: 4:8, 9:16, 9:21. III. játszma: 6:8, 12:16, 18:21.



Címkék: jól, otthonában, Dág, nyert, Fino, röplabda, sport