A fiúk hazai medencében egyetlen góllal kaptak ki a nagy rivális Kanizsa gárdájától.

Nem is kezdhettek volna jobban a kaposváriak: Maár Róbert két és Bognár Márton egy találatával már 3-0-ra elhúztak. Ezután viszont elemi hibákat követtek el a fiúk, amit a Kanizsa ki is használt: előbb egyenlített, majd az első negyed végére 6-3-ra meglépett. A második játékrészben úgy tűnt, ismét magára talál a KVK, sikerült faragni a hátrányból, a félidőben azonban még mindig a vendégek vezettek 7-6-ra. A harmadik etap megint a Kanizsának sikerült jobban, akik 3 pontos előnnyel várták az utolsó játékrészt. Nagyon küzdöttek a somogyiak, Maárnak, Bognárnak és a játékos-edző, Bereczki Miklósnak köszönhetően háromszor is betaláltak, de ez most kevés volt az üdvösséghez, a nagy rivális egyetlen góllal: 12:11 arányban győzött.

- Csalódottak vagyunk nagyon, minden meccsünket meg akarjuk nyerni, nagyon jól indult a találkozó - mondta Horváth Dániel. - Három góllal elmentünk, aztán nem tudom, mi történt a csapattal, nagyon buta gólokat kaptunk.

Ezzel sajnos elvesztette veretlenségét a KVK, de hétvégén javíthatnak.

- A következő meccs a KSI ellen lesz Budapesten, nem lesz könnyű, reméljük, hogy meggyógyulnak a fiúk és mentálisan is jobbak leszünk, gyerekhibákat követtünk el folyamatosan, amiket nem szabadna ezen a szinten - értékelt Berta József, a Kaposvári Vízilabda Klub edzője.

A kaposváriak közül egyébként Berta József egy, Bereczki Miklós és Prikidánovics Nándor két-két, Maár és Bognár pedig 3-3 gól szerzett.

Címkék: KVK, vízilabda, sport