null

Amikor például azt halljuk, hogy egy modell vagy színésznő rendszeresen jár kozmetikai szalonba profi kezelésekre, akkor biztosan bennünk is felmerül, hogy jó lenne ilyen módon ápolni a szépségünket.

Szerencsére ehhez ma már nem is kell celebnek lenni, hisz bárki elmehet például a Helia-D Kozmetikai Szalonba anti-aging arckezelésre, sminktetoválásra vagy orvosesztétikai beavatkozásra. De vajon milyen előnyei és hátrányai lehetnek egy fiatalító kezelésnek? Cikkünkben ennek jártunk utána.

Rövidebb idő alatt látványosabb eredmény

Egy gyakori szituáció: észreveszünk néhány apró szarkalábat a szemünk környékén, amiktől meg akarunk szabadulni. Vásárolunk is egy látványos hatást ígérő ránctalanító krémet, amivel szorgosan kenegetjük a bőrünket minden nap, és folyton abban reménykedünk, hogy egy reggel sima bőrrel ébredünk. 

Ám ez sajnos nem történik meg, hetek elteltével is csak annyi látszik, hogy mintha a barázdák egy picit halványabbak lennének, de nem vagyunk biztosak benne, hogy tényleg így van-e, vagy csak bebeszéljük magunknak. 

Tény, hogy a krémek sajnos nem képesek rövid idő alatt szembetűnő hatást garantálni, ellenben a professzionális anti-aging kezelések annál inkább. A szalonokban a szakemberek ugyanis olyan gépeket, hatóanyagokat használnak, amelyek otthoni körülmények közt nem alkalmazhatóak, ugyanakkor jóval hatásosabbak. Így a fitalítás tényleg szembetűnő lesz.

Bőrproblémák szakszerű kezelése

A ráncosodás általában nem az egyetlen gond, gyakran társul aknékkal, rosaceával, pigmentfoltokkal, vagy egyéb bőrproblémákkal. Ha viszont elmegyünk egy arckezelésre, akkor lényegében két legyet üthetünk egy csapásra, hiszen a kozmetikus a ráncok mellett ezeket is kezelni tudja.

Önmagunk szeretete

Mindenki arra vágyik, hogy szépnek lássa saját magát, és mindenkinek van egy elképzelése arról, hogyan szeretne kinézni. Ha ez részben megvalósul, mert például az arcunk olyan feszes és fiatalos lesz, mint amire vágytunk, az ad egy óriási löketet az önbizalmunknak. 

Ha pedig jól érezzük magunkat a bőrünkben, az a kisugárzásunknak is jót tesz, sokkal magabiztosabbá válunk, ez pedig az egész életvitelünket a pozitív irányba befolyásolhatja. 

Az anyagiak

Ne kerteljünk: a profi kozmetikai kezeléseknek bizony megkérik az árát, és az is tény, hogy egy tégely ránctalanító krém csak ennek a töredékébe kerül. A költségek tehát sokakat visszatarthatnak, de érdemes egy kicsit más szemmel nézni: ez voltaképp egy befektetés saját magunkba, a szépségünkbe. 

Hisz azt már említettük, hogyha elégedettek vagyunk a külsőnkkel, az jó hatással van az önbizalmunkra, de abba is gondoljunk bele, hogyha az arcunk a kezeléseknek hála szép feszes, akkor kevesebbet kell költeni ránctalanító kozmetikumokra.

Címkék: helia-d kozmetikai szalon, reklám