null

Sokat jelent egy jó webáruház!

MIvel egy felújításhoz nagyon sokféle alapanyagra és szerszámra szükség lehet, ezért akkor járunk el a legbölcsebben, ha keresünk egy olyan áruházat, ahonnan mindezt egyetlen helyről be tudjuk szerezni. Az ujhazbodrogi.hu webshopja minőségi építőanyagokkal és minden egyéb nélkülözhetetlen eszközzel és kiegészítővel várja azokat, akik a vásárlás feladatát a lehető legegyszerűbben szeretnék megvalósítani.

Az online rendelés előnye, hogy nyugodt környezetben, megfontoltan tudjuk összeszedni a szükséges elemek, termékek mindegyikét. Ráadásul az ügyfélszolgálatnak köszönhetően az sem fog problémát jelenteni, ha valahol elakadunk a folyamatban, illetve nem vagyunk biztosak abban, hogy a kiszemelt árucikkek meg fognak-e felelni az elvárásainknak.

Hab a tortán, ha a webáruházban eleve minőségi árukészlettel várnak bennünket, hiszen így lekerül az a teher a vállunkról, hogy esetleg rossz színvonalú termékeket fogunk választani, amikkel nem érhető el az a végeredmény, amelyet kitűztünk magunknak.

Az Otthonfelújítási Program anyagi támogatást jelent

A hírekben is sokat szerepelt, hogy már július elseje óta benyújtható a hitelkérelem, méghozzá az OTP-nél, az MBH-nál és a Gránit Bank MFB Pontjaiban. Nem kell megijedni, ha még nem tettük meg a szükséges lépéseket az ügyben, hiszen nem futottunk még ki a határidőből sem.

Az viszont lényeges kérdés, hogy milyen paraméterek között folyamodhatunk a hitelért, illetve milyen felújítási projektekhez van lehetőségünk igénybe venni ezt az opciót. Az elsőhöz lényeges információ, hogy a futamidő 8 évről 12-re nőtt, és nagyjából 14-25 ezer forintos havi törlesztőrészlettel kell számolnunk.

Szintén jó hírnek számít, hogy már kőzetgyapot hőszigetelés kialakításához, faszerkezetű nyílászárókhoz, tetőablakok cseréjéhez és kivitelezéséhez, továbbá hőszivattyús fűtési rendszer megvalósításához is igénybe vehető a támogatás.

További újdonságok, amik pozitívumnak számítanak

Akár régi, felújított és bővített ingatlanok esetében is igényelhetjük a kölcsönt, amelyet legfeljebb ez év július elsejéig megvásároltunk, illetve az adásvételink legfeljebb erre a dátumra datálódott. Saját hozzájárulásként tudjuk felhasználni korábbi lakástakarékos megtakarításunkat is, ezért ha rendelkezünk ilyennel, akkor még jobb pozícióból folyamodhatunk a hitelért.

Figyeljünk oda arra, hogy aki a kölcsönt igényli, illetve annak közeli hozzátartozója az adott ingatlanban kell, hogy lakjon, azaz vagy tartózkodási helynek vagy állandó lakhelynek kell lennie. Ezenfelül lényeges kritérium az is, hogy az épület kora is fontos: amennyiben nincs erről semmilyen hivatalos dokumentum, akkor szükségünk lesz majd egy energetikai szakértőre, aki igazolást állíthat ki erről.

Címkék: otthonfelújítás, reklám