null

Ennek a jelenségnek az ékes példája az óvszer. Erről az apró, ámde annál hasznosabb kellékről mindenkinek az jut eszébe, hogy megelőzi a nem kívánt terhességet, valamint véd a nemi betegségekkel szemben. Ennél azonban jóval többre is képes, és ha alaposan áttanulmányozzuk a SexShopCenter.hu óvszereinek a gazdag választékát, akkor rájövünk, hogy hatalmas perspektívák vannak ebben az eszközben (is).

Túl a hagyományoson…

Ahogy fentebb írtuk, nem muszáj mindig csak a hagyományos, célnak puritán módon megfelelő verziókat használni, annál is inkább, mert az óvszerek gyártói, valamint a szexshopok pontosan tudják, hogy még ezt is lehet cifrázni, és hát meg is tették. Így lehetséges az, hogy a piacon már a következő verziókat is be lehet szerezni:

- Ízesített óvszereket, hogy ne a klasszikus gumiíz lengje körbe az összefonódó testeket.
- Texturált felszínnel rendelkező változatokat, így tovább fokozható a gyönyör akár a bordás, akár a pontozott óvszerbe bújva.
- Élethű verziókat azoknak, akik igazán extrém élményre vágynak.
- Melegítő hatású síkosítóval ellátott darabokat, amelyek elősegítik a közösülés élményének elmélyítését.
- Sötétben világító csodákat, hogy pajkosan pajzánkodhassanak a párok, és ne tévesszen senki semmit szem elől.

Amint látszik, az óvszer nemcsak egy csendes kelléke lehet az együttléteknek, hanem akár a központi szereplője is.

Néha elég egy apró változtatás…

A kezdetben száz fokon égő vágy lángja óhatatlanul minden esetben csillapodni kezd a hónapok, évek múlásával.

Ez persze nem jelenti azt, hogy bele kellene törődni abba, hogy most már soha többé nem lesz izgalmas, csak a megszokottság unalma lesz a miénk. Ahhoz, hogy ezt a monoton, egy forgatókönyv alapján történő együttlét-sorozatot megszakítsuk, kellenek olyan dolgok, amelyek ízt visznek bele, megfűszerezik az aktusokat.

Ilyen lehet többek között egy gondosan megválasztott óvszer a fentebb említett szexshopból beszerezve! Még csak választani sem kell, mindegyik landolhat a virtuális kosárban, és amelyikhez nagyobb a kedv, az kerül alkalomadtán elő!

Csak óvatosan!

Azért nem árt észben tartani, hogy az óvszerek esetében bizony néhány dologgal számolni kell: megfelelően kell méretet választani, gondoskodni kell a helyes és szakszerű tárolásról, és még az sem mindegy, hogy mikor és hogyan húzzuk fel.

Persze némi odafigyeléssel könnyen elsajátítható a helyes használat, és hát a fentiek alapján duplán meg is éri a fáradságot, hiszen a védelem mellett még az élvezeti faktort is növeli a használatuk! Irány hát a SexShopCenter.hu, és kísérletezésre fel!

Címkék: sexshop, reklám