null

Pedig hány meg hány nő vár folyamatosan hiába arra, hogy a megfelelő módon érjenek hozzá odalent. Vagy hogy hány meg hány pasasnak kellene megtanítani azt, hogy hogyan érjen hozzá ehhez a roppant érzékeny testrészhez. Mai cikkünkben éppen ezért az oly sokszor elhallgatott témát, a női orgazmust vesszük górcső alá.

Apró, de fontos testrész!

Talán nem véletlen, hogy a Vágyaim.hu-nál annyiféle csiklóvibrátort találunk, ha csak egy picit is kattintgatunk. A hölgyek esetében ugyanis teljesen egyértelmű, hogy hüvelyi orgazmusra nem igazán képesek, sokan soha életükben nem tapasztalják meg, míg mások is csak nagy ritkán részesülnek ilyen kegyben.

Ez ugyanakkor semmit sem von le az együttlétek értékéből, hiszen a csikló millió idegvégződése olyan érzékennyé teszi, hogy szakavatott ujjak csodákra képesek vele. Ahhoz azonban, hogy megismerjük a működésüket, nem árt tisztában lenni a felépítésével sem!

Az, hogy mit jelent a szakavatott: nos, ha már olyan szerencsénk van, hogy nem mintha pénztárcában matatna a delikvens némi aprópénzért, amit a bevásárlókosárba tehet, akkor az már tökéletes kiindulási alap lesz.

Tanítani kellene!

Bár ahogy a fentiekből is látszik, nagyon sok múlik azon, hogyan, milyen ritmusban és hány ujjal érünk ehhez a piciny csodához, azt azonban fontos kiemelni, hogy ha mi magunk nem ismerjük a testünket, akkor nem is fogjuk tudni megmondani, hogyan lesz a jó.

Talán ezért is van olyan nagy jelentősége az önkielégítésnek, hiszen ha megtanulunk saját magunknak örömet szerezni, akkor onnan már csak egy lépés az, hogy életünk párját is rávezessük arra, hogy hogyan csinálja úgy, hogy jó legyen!

Ehhez persze nem kötelező kizárólag a kezet használni, ugyanis a szexshopok virtuális polcai roskadoznak a különféle csiklóizgató vibrátoroktól, amelyek számtalan funkcióval lettek felturbózva.

Így aztán akár vízben, akár párban, akár egyedül, akár aktus közben, akár távolról irányítva, de lehetőség nyílik arra, hogy a hölgyek eljussanak az orgazmusig! Sőt, a bevállalósabbak akár bugyiként is magukra ölthetik. Igaz, ennek a távirányítása csak távolról lehetséges, de aligha lesz ennél izgalmasabb kaland egy páros életében!

Csak semmi pánik!

Óva intünk mindenkit attól, hogy messzemenő következtetéseket vonjon le abból, hogy hüvelyi orgazmust nem tud valamiért átélni. Ezzel szemben frenetikus magasságokba repíthet mindenkit egy jól megkomponált simogatás vagy épp erőteljesebb paskolgatás, ami bőven kárpótol mindenért. Sőt, akár többféle oragazmust is átélhetünk általa, így semmiképpen sem tanácsos félvállról venni!

Ehhez azonban az őszinte kommunikáció is nélkülözhetetlen, így akár már menet közben tudod a társadat navigálni, hogy hogyan, milyen erősséggel, hány ujjal és milyen ritmusban kényeztessen téged!

Címkék: vágyaim.hu, reklám