A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 49 éves kaposvári lakos ellen.

Az történt, hogy Sz. József 2015. június 15-én 9 óra 57 perckor az általa vezetett tehergépkocsival Toponár felől Ráksi irányába közlekedett, amikor a 6505-ös számú út 6. kilométerszelvényében közúti közlekedési balesetet okozott. A járművezető az útkereszteződéshez érve balra kanyarodás közben nem biztosított elsőbbséget a szemből érkező személygépkocsik részére, amelynek következtében összeütköztek.

A baleset során - az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján - hárman 8 napon túl gyógyuló súlyos, további hárman pedig 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedtek.


az SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételei
az SMRFK helyszíni felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Kaposvári Rendőrkapitányság az eljárást a napokban befejezte, és a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Címkék: Toponár, sérül, karambol, baleset, kék hírek