A Kaposvári Járási Ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és rongálás vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a fiatal férfival szemben, aki két férfit is bántalmazott a meghirdetett programot követően.

A vád lényege szerint a terhelt 2023 decemberében egy zenés buliban vett részt lány ismerőseivel Kaposváron, ami a kora hajnali órákig tartott és ahol alkoholt is fogyasztottak. A lányok a rendezvényen találkoztak először azokkal a férfiakkal, akikkel a programot követően a csarnok előtt beszélgetni kezdtek, majd hozzájuk csatlakozott a vádlott is.

A terheltnek azonban nem tetszett az egyik férfi szerinte lekezelő stílusa, ezért rövid szóváltást követően többször ököllel arcon ütötte. A vádlott a barátja védelmére kelő férfit sem kímélte, mivel a terhelt arcra mért ütése következtében a sértett 109 ezer forint értékű szemüvege a földre esett és összetört.

A történteket biztonsági kamera rögzítette, melynek felvétele az alábbi képre kattintva tekinthető meg:

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a garázda férfival szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

(Borítókép: Magyarország Ügyészsége)

Címkék: leüt, szemüveg, pofon, buli, rongál, részeg, ittas, garázda, fiatal, verekedés, kék hírek