Igazi filmjelenet szerű események zajlottak tegnap Kadarkúton. Csak kicsiben. Egészen kicsiben. Ugyanis a bankrablások mintájára próbált meg kipakolni egy helyi közértet három baranyai férfi. A történet azonban számukra sem tartogatott happy endet.

A két tolvaj tegnap reggel lépett be egy kadarkúti boltba, ahol gyorsan lekapkodtak a polcról pár testápolót és tusfürdőt, majd kiszaladtak, és bepattantak az egyik kinn parkoló kocsiba, amiben hármadik társuk várakozott. A sofőr azonnal beletaposott a gázpedálba, és elhajtott a helyszínről.

Nem sokáig jutottak. Még ki sem értek a településről, amikor a rendőrök lekapcsolták őket. Elkérték az irataikat, majd megmotozták a férfiakat. Ruhájukba rejtve pedig ott lapult a frissen szerzett szajré is. A megriadt tolvajok kapásból bevallottak mindent.

A 39 éves Sz. Gyulát és K. Lajost, őrizetbe vétték, gyanúsítottként kihallgatták, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Lopás miatt indítottak eljárást ellenük. Harmadik társukat pedig tanúként hallgatták ki - tudtuk meg a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Címkék: menekül, elkap, autó, rendőr, tolvaj, kék hírek