2_64.jpg


- Semmi különösebbet  nem láttam, egyszer csak ott termett az autó. Mint derült égből a villámcsapás. Másodpercek töredéke alatt történt az egész. A balesetet semmiképpen nem lehetett volna elkerülni -  nyilatkozta szerkesztőségünknek a tegnapi tragédiában összetört autóbusz sofőrje, Átó Csaba.

A buszon körülbelül 15-en utaztak, Csaba tudomása szerint, közülük két hölgyet vitt el a mentő. Hozzátette: komoly veszélyben volt mindenki, csak a szerencsén múlt, hogy nem történt nagyobb tragédia.

A sofőr nem tudta nekünk megtippelni, hogy körülbelül mekkora sebességgel csapódhatott beléjük az autó. Annyit azonban elárult: az elmondások szerint "jött rendesen az autó". Ez egyébként a roncsokon is jól látszik.

Csabát nagyon megviselte a baleset, hiszen látásból ismerte is az autóban szörnyethalt férfit. Szerinte ez így egy értelmetlen halál volt, talán a problémáit máshogy is meg lehetett volna oldani.

Mint arról tegnap este beszámoltunk: Somogyvár belterületén közlekedett egy személyautó tegnap késő délután, amikor – eddig tisztázatlan okból – átsorolt a szembe sávba, és frontálisan ütközött a menetrend szerint arra közlekedő autóbusszal. A kocsi sofőrje a helyszínen szörnyethalt, két buszon közlekedő utas pedig megsérült.

Hallgassa meg az interjút:

 

 

Címkék: csaba, somogyvár, tragédia, busz, baleset, kék hírek