Egy Fő utcai bankban vette fel a titkárnőként dolgozó nő a cége pénzét, több mint 2 millió forintot. A válltáskájába tette. Visszaindult a munkahelyére, amikor egy fiatal férfi rátámadt, letépte a válláról a táskát, és elrohant. A nő a főnökéhez futott, együtt hívták a rendőröket. A környékbeli boltosok közül sokan látták a csődületet.

- Rendőrautókat láttam egész délelőtt a Teleki utcában, meg itt a ház előtt álltak- mondta egyikük a Kapospontnak.

Egy butikos nő is hallotta a történetet. A környékbeliek azt mondják, a banktól követte a tolvaj az áldozatát: - Letépték a táskát róla, és ellopták ezt a pénzt tőle. Feltehetően figyelhette valaki, aki ott volt a közelében.

2 millió 200 ezer forintot loptak el, ebből 80 ezer forint volt a nő saját pénze. A bankkártyája is az iratai is a táskában voltak. Egy közelben lakó férfi azt mondta: könnyelműség egyedül pénzt felvenni, és az utcán szállítani egy védtelen nőnek.

A rendőrök a bank biztonsági kameráinak felvételeit vizsgálják. Az ismeretlen tolvajt keresik, aki figyelhette a nőt.

Koncz Katalin, a kaposvári kapitányság szóvivője elmondta: -Az eljárás során tanúkat hallgatunk meg, a térfigyelő és a biztonsági kamerák felvételeit elemezzük. A nyomozást jelentős értékre elkövetett lopás miatt rendeltük el, ezért az elkövető 5 év börtönt is kaphat.

Úgy tudjuk, az elmúlt hónapokban még egy hasonló eset történt Kaposváron. Akkor is több millió forintot raboltak el valakitől, aki a bankból ment haza a pénzével.

Nézze meg erről készült videónkat:

 

 

Címkék: támadás, cég, rablás, bank, pénz, kék hírek