Úgy tűnik, jó erőben vannak a Fino röplabdázói. A fiúk melle ráadásul a büszkeségtől is dagadhat: a bajnokság első két meccsén megverték két nagy riválisukat, a Kecskemétet és a Dunaferrt. "Szerintem nem volt meglepő az eredmény. Tudtuk, hogy a Kecskemét jól igazolt, de megtettük, amit lehet és jól játszottunk, sikerült is nyerni. A Dunaújváros is egy fiatal csapat, jól küzdöttek, de hoztuk a kötelezőt" - mondta Gergye Roland Fino Kaposvár. A Demeter-legénységre a hétvégén újabb nagy rangadó vár: a négybe vágyó Kazincbarcikát fogadják. "Rengeteg csapatgyakorlattal készülünk, csak a győzelem az elfogadható. Megteszünk mindent, hogy szép játékkal győzzünk" - folytatta Gergye Roland. A hét nagy híre az volt, hogy a Fino leigazolta a 33 esztendős Geiger Andrást, aki hét év után tért vissza nevelő-egyesületéhez.

FINO2

"Én mindig is Kaposvárra jöttem haza az elmúlt években, ez az otthonom. Itt szeretnénk letelepedni, és amíg a csapatnak szüksége van rám, állok rendelkezésükre. Én mindenképpen egy rutinos játékos vagyok, ezt képviselném a csapatban, a  pályán. Ez egy fiatal társaság, a bajnoki címet és a kupagyőzelmet kell célként kitűzni. A bajnokságban ez nem is lehetetlen, de a Kecskemét nagy rivális, jó mérkőzésekre számítok. " - nyilatkozta Geiger András Fino Kaposvár.

Fino

A tervek szerint a válogatott játékos a hétvégén már be is mutatkozhat a somogyi együttesben. "Én úgy gondolom, semmi sem áll útjába annak, hogy vasárnap pályára lépjek. Jó mérkőzésre számítok az egyik volt csapatom ellen. Kíváncsi vagyok, náluk milyen a társaság, egy sok nézőt vonzó találkozóban bízom" - mondta Geiger András.
A Kazincbarcika háza táján a nyáron annyi változás történt, hogy Kovács Zoltán külföldre szerződött, ugyanakkor legazolták a Dunaújvárosból Bokor Eleket. Lónárt Péter tanulmányi okok miatt igazolt el a csapattól. A borsodiak szezonja eddig hibátlan: az első fordulóban magabiztosan verték az újonc Sümeget, majd idegenben 3:1-re a Nyíregyházát, a harmadik fordulóban pedig a Debrecent győzték le. Ha minden a kaposváriak várakozása szerint alakul, akkor vasárnap elveszíti veretlenségét a Vegyész.

A találkozó 17 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, a belépés ingyenes.

Címkék: Geiger András, NB I, Fino, röplabda, sport, Kaposvár