null

A Szigetmotor széles kínálatában biztonságos gyerek motor is elérhető, méghozzá a legnagyobb japán és európai gyártók, forgalmazók jóvoltából. Talán nem is kell a minőséget magyarázni, ha az ember a japánoktól vagy a németektől vásárol valamilyen műszaki cikket!

A cross motorozás nem csupán felnőtteknek való!

Segítség, a gyerek cross motort szeretne! Nem kell pánikba esni. Lehet, hogy épp az apja nyomdokaiba akar lépni, vagy csak épp beütötte a fejét kicsit – jó értelemben. Kitűnő hobbi ez, jobb nem is lehetne! Szabadidő, izgalom, adrenalin, pörgés – nem a sötét szoba sarka és valamelyik virtuális lövöldözős játék világháborúját vívja addig sem.

A cross motorozás tehát egyáltalán nem csak felnőtteknek való hobbi és sport. Már a gyerekek is bátran elkezdhetik. Ezt pedig napjaink speciális járgányai is biztosítják, melyek kifejezetten az ő célcsoportjukra lettek kialakítva. Így természetesen a biztonsági és kényelmi szempontokat is figyelembe vették a gyártás során.

A biztonságos és élvezetes cross motorozás előnyei

Aligha lehet vita két szülő között arról, hogy az első és legfontosabb a gyermek biztonságra. Szerencsére ezért is sokat tehetünk. Először is meg kell tanítani őt az alapokra, a közlekedés sajátosságaira. Azt is meg kell érteni, hogy itt akár hirtelen kell reagálni egy-egy helyzetben – akárcsak az autóvezetés során. Ha viszont folyamatosan ott vagyunk mellette és “fogjuk a kezét”, sokat teszünk a felelősségérzet javításáért.

A jó hír az, hogy a 21. században vagyunk, ahol a technológia és a lehetőségek biztos nem jelentenek akadályt. A megfelelő motor – például német vagy japán – mellett a különböző felszerelések is sokat tesznek a fizikai védelem növeléséért. Ilyen a sisak, a kesztyű és az egyéb védőfelszerelések is. Ha mindez megvan, a garantál élmény mellett a biztonságérzet is jóval magasabb lesz – a baleset kockázata pedig alacsonyabb.

Melyik gyerek motort válasszuk?

Egy cross motor persze nem 1 vagy 2 forint akkor sem, ha a gyerekekről van szó. De egy KTM vagy Suzuki által forgalmazott gyerek cross motor már akár 1-2 millió forinttól is megvásárolható.

A Szigetmotor csapata több mint három évtizede foglalkozik motorkerékpárok és quadok értékesítésével – felnőtt, gyerek vagy junior korosztályban egyaránt. A legnagyobb hazai forgalmazói a német KXD Moto-nak, a Kayo Motornak és a Kraftwelle-Germanynek is.

Az biztos, hogy a járgány indításra készen az ország bármelyik pontjára gyorsan megérkezik, betanítással és akár egyéb szakmai segítséggel karöltve. Innentől kezdve nincs más hátra, mint belevágni!

Címkék: szigetmotor, reklám