null

Étkezőasztalok minden mennyiségben

A trendek tehát egy adott szezon stílusát, színeit, mintáit, textúráit, anyagait és formáit jelentik, melyek hatással vannak a piacra. A Prémium bútoráruház étkezőasztalai sokféle méretben és stílusban elérhetők, hogy mindenki megtalálja a neki valót. 

Ez pedig azt is jelenti egyúttal, hogy nem mindig kell követni a trendeket, hiába szólnak a hírek az újabb és újabb divatról a lakberendezésben is, egy étkezőgarnitúrát nem egy-két évre választunk, hanem hosszabb távra. Márpedig a lakberendezési divat folyamatosan változik, olykor nem is tudjuk nyomon követni a híreket, hogy mi épp a divat. 

Anyag és forma

A Prémium bútoráruház sokféle favázas étkezőasztalt kínál, a természetes anyagok használata pedig mindig időtálló és örök. Vannak MDF-ből és tömörfából készült bútorok, mindkettő tartós választást jelent, az MDF viszont kedvezőbb áron elérhető. 

Ilyen például a Fiord modell is, mely egy klasszikus megjelenésű étkezőasztal, letisztult vonalvezetéssel, így a modernebb terekben is jól mutat. A fehér színt és a klasszikus irányzatot kedvelőknek ideális választás lehet a Windsor étkezőasztal, ha pedig kis hellyel gazdálkodhatunk, akkor a tölgyfából készült, mindössze hatvan centiméteres Puro modell lehet a jó választás.

Skandináv stílus és üveg

A Montana modell kiváló alapanyagokból készült és a skandináv stílus jegyeit hordozza magán, de modern otthonokban is jól mutat. Csakúgy, mint a Milan fantázianevet viselő termék, mely az asztalban elhelyezett fém keretnek köszönhetően rendkívül stabil. Szintén hosszú élettartamra számíthatunk, ha a Valentino modellt választjuk, ami egy karakteresebb, férfiasabb, masszív asztal. 

Trendek ide vagy oda, az üveg hosszú évek óta tartja előkelő helyét a lakberendezésben, így az étkezőasztalok tekintetében is. Az üveg étkezőasztalok között is sokfélét találunk, a GD-020 02 például látványos és modern, az Ilario pedig egy rendkívül reprezentatív termék. Aztán itt van az Aston asztal is, mely nyolcszemélyes és modern eleganciával bír. 

A modern és minimalista otthonok számára egyaránt jó választás lehet a bővíthető Westin vagy épp a Claudio 2 modell, ha pedig a letisztultságot helyezzük fókuszba, akkor például a kedvező áron kapható Douglas típust érdemes megnézni. 

A választás tehát nem mindig könnyű, érdemes először is azt megnézni, hogy mennyien fogjuk használni az asztalt, és szükség van-e például a bővíthetőségre. A színek és formák, anyagok tekintetében is sokféle megoldással találkozhatunk. Érdemes hosszú távon gondolkodni, és a saját igényeinknek és stílusunknak legjobban megfelelő termékeket választani otthonunkba.

Címkék: prémium bútorház, reklám