Bár a médiában egyre inkább azt hallhatjuk, hogy ne nyomtassunk a bolygónk védelme érdekében, ezt a kérést azonban nehezen lehetne teljesíteni, hiszen még mindig előfordul, hogy a különböző dokumentumokra fizikai, kézzelfogható formában is szükségünk van.

Ehhez nagy segítséget tud nyújtani egy megbízható működésre képes Xerox nyomtató, amit persze csak úgy tudunk gond nélkül használni, ha kéznél van a kompatibilis festékanyag, azaz a megfelelő xerox toner is. Ez, illetve sok más modellhez való toner is beszerezhető például a TonerPartner webshopjában.

Mit érdemes tudni a Xerox nyomtatókról, és miért csak a megfelelő festékanyagokkal lehet hibátlanul működtetni őket? Most eláruljuk!

Vissza a múltba: a Xerox cég rövid története

Ha meg akarjuk ismerni a Xerox cég történetét, akkor egészen 1906-ig kellene visszamenni az időben, amikor is megalapították a Haloid Company-t, amely eredetileg fényérzékeny papírok gyártásával foglalkozott.

A céget aztán 1961-ben Xerox Corporation névre keresztelték, miután forradalmi áttörést hozott az úgynevezett xerográfia, vagyis a száraz másolás technológiája. Az évek során a cég termékkínálata folyamatosan bővült, és többek között a kiváló minőségű nyomtatók is felkerültek a palettájára.

Milyen jellemzőik vannak a Xerox nyomtatóknak?

A Xerox nyomtatók számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, melyek alkalmassá teszik őket arra, hogy tökéletes nyomatokat hozzunk létre függetlenül attól, hogy otthon vagy pedig irodai környezetben üzemeltetjük őket.

Gyors nyomtatási sebesség jellemzi őket, nagy kapacitással rendelkeznek, és még a hosszabb, megszakítás nélküli nyomtatás esetén is jól helyt állnak. Energiahatékonyak és sok esetben multifunkciós kialakítással rendelkeznek. 

A megfelelő festékanyagokkal használjuk őket!

Az előnyeiket természetesen csak akkor élvezhetjük ki, ha a készülékeket a megfelelő festékanyagokkal használjuk. E tekintetben mindenképp figyelnünk kell a gép márkájára és típusára is. Ha például egy XEROX PHASER 3020 készülékünk van, akkor abba a xerox phaser 3020 toner lesz a megfelelő választás.

Nem vitás, hogy az olyan hasznos készülékeket, mint amilyenek a nyomtatók, semmiképp sem tudjuk nélkülözni a mindennapjainkból. Amennyiben szükségünk van egyre, és a Xerox modelljei közül választunk, akkor garantáltan nem fogunk csalódni, egy olyan gép kerül ugyanis a birtokunkba, ami hosszú távon is kiszolgálja az igényeinket.

Ha pedig kellékanyagokat is be szeretnénk szerezni az üzemeléshez, akkor keressük fel a TonerPartner webshopját, ami széles választékkal vár minket!

Címkék: toner, tonerpartners, xerox, patron, nyomtató, webshop, festék, online, reklám