Bár nem egy gyakran figyelembe vett kellékről van szó, mivel óvja a falakat a sérülésektől és a szennyeződésektől, nem kellene elhanyagolni. Egy minőségi változat bírja a fizikai behatásokat, a meleget, a nedvességet, valamint a párát is.

Az alábbiakban megválaszoljuk a leggyakrabban feltett kérdéseket a falpanelekkel kapcsolatban.

Miből készülnek és hogyan alkotják meg őket?

A Tiissa belső falburkolatai olyan építészeti elemek, amelyek célja a falak védelme, emellett gyakran használják őket mennyezeteken és kereskedelmi épületekben. Sokan azért választják, mert nem kell hozzá szakember, hogy felhelyezzék, mint például a csempe esetében. Bárki könnyedén összepattinthatja és felragaszthatja őket, csupán egy vágószerszámra van szükség, hogy megfelelő méretre szabhassuk őket.

A csempehatású kivitelek praktikusak és modernek, kiváló választást jelentenek a fürdőszobába vagy a konyhába. Remekül megidézik a hagyományos csempéket, azonban PVC-ből készülnek, így egy könnyű és tartós megoldásról van szó, amit egyszerűen lehet tisztítani és felhelyezni.

A Motivo termékcsalád vízálló és gyorsan mosható kivitelei az előszobákban is megállják a helyüket, ahol gyakran koszos vagy szennyeződésekkel teli a fal. Könnyen kezelhetőek, időtállóak, sok éven át megőrzik a falak eredeti állapotát.

Tényleg annyira egyszerű felszerelni őket?

Igen, mint ahogy a VILO SPC márványhatású falburkolatokat, amelyek gyakran kerülnek elő otthonfelújítás és újrabútorozás során. Elegáns és egyedi hatást keltenek, a felhelyezésük pedig sosem volt ilyen egyszerű. A tartós elemek azonnal használhatóak csupán egy speciális ragasztóra van szükség ahhoz, hogy a falra szerelhessük őket.

Az SPC vízálló falburkolatok bőven eleget tesznek a kritériumoknak. A clickes megoldással ellátott panelek tisztítása szintén rendkívül könnyű, legalább annyira, mint méretre szabni őket. A fürdőszobai használat esetén különösen fontos, hogy az illesztési réseket kitöltsük megfelelő mennyiségű szilikonnal, így elkerüljük a szivárgási károkat.

Csak egyféle szín és forma kapható?

Nem, minimum három méret és három szín készül belőlük, de vannak panelek, amik sokkal több árnyalatban és mintával elérhetőek. A Linerio modellek szélességükben és mélységükben is eltérőek, így pontosan olyat tudunk venni, amilyenre szükségünk van. A modern anyag újrahasznosítható, ezáltal a környezetre sem ró terhet.

A színes és mintás megoldások között találni virágmintás, természet ihlette burkolatokat, amelyek becsempészik az otthonunkba a külvilágot. Az esztétikus grafikákkal, levelekkel tarkított modellek szintén méretre szabhatóak, így bármely otthonban és helyiségben megállják a helyüket.

Címkék: falburkolat, lakberendezés, tiissa, csempe, dekoráció, webshop, online, felújítás, reklám