Nincs ez másképp a Lotus Therme Hotel & Spa***** hévízi szállodában sem, ahol ráadásul számos különleges wellnessélményt is kipróbálhatunk. 

Hogyan érdemes szobatípust választani?

Ehhez természetesen fontos figyelembe vennünk azt, hogy milyen célból is látogatunk el az ötcsillagos szállodába. Üzleti ügy lebonyolítása a legfőbb feladatunk, és szeretnénk olyan helyen megszállni, amely minden szempontból megfelel igényeinknek, netán konkrétan a wellnessprogramok miatt keressük fel az exkluzív hotelt?

A nehézség abból fakad, hogy már a klasszikus standard szobák is maximális kényelmet garantálnak, melyekben megtalálható egy 2,5 m2-es balkon is. Az alapfelszereltség közé tartozik az LCD-televízió, a hajszárító, a telefon, a klímaberendezés, a rádió, a vízforraló, a széf és természetesen a Wi-Fi is.

Amennyiben egy kicsit nagyobb térre lenne szükségünk, mint amelyet a klasszikus 20-26 m2-es szobák kínálnak, dönthetünk a balkonos Grande szobák mellett is. Ezek a szobatípusok már 31 m2-esek. Ami pedig a kilátást illeti, szintén célszerű átgondolni, hogy melyik a leginkább nekünk tetsző, ugyanis több opció is kínálkozik: parkra, bejárati ajtóra, medencére néző szobák is egyaránt léteznek. 

Még exkluzívabb környezetre vágyunk?

Mi lehetne különlegesebb, mint egy teraszos panorámaszobában pihenni, amelyhez 12 m2-es kültéri helyiség is jár? Hát még ha pezsgőt és kedves meglepetést is találunk az átvételkor? Nagyon sokan nem elégszünk meg a hagyományos szobákkal, hiszen ha kimozdulunk, akkor miért ne választanánk egy teraszos változatot, amely esetében gyönyörködhetünk a csodaszép panorámában is.

Ez még megspékelhető jakuzzival is, ehhez mindössze a jakuzzis, teraszos panorámaszobát kell választanunk. 

Amennyiben nem érjük be egyetlen szobával, dönthetünk a Suite Studio, illetve ennek egy még jobban felszerelt (infraszaunát és jakuzzit is tartalmazó) változata mellett. A 40 m2-es területnek köszönhetően nem csupán egy helyiséget, hanem egy nappalit és egy hálószobát is kaphatunk. 

Romantikus pihenés, szeparáltan

A speciálisabb szobatípusok lehetőséget nyújtanak arra, hogy egy kicsit elszigetelten, kettesben is élvezhessük a wellnessprogramokat, hiszen a jakuzzis és infraszaunás változat minderre módot kínál. Tökéletes választás például évfordulóra, Valentin-napra, vagy ha csak épp szeretnénk ismét kettesben, romantikusan tölteni az idő nagy részét, távol a nyüzsgéstől. Így anélkül is wellnessezhetünk, hogy elhagynánk a szobánkat.

Adjuk meg a módját a teljes kikapcsolódásnak, méghozzá olyan formában, ahogyan a legjobban megfelel igényeinknek. A Lotus Therme ötcsillagos szálloda kiváló helyszíne lehet a gondtalan pihenésünknek.

Címkék: Lotus Therme, wellness, Hévíz, pihen, hotel, szálloda, reklám