null

Mindez pedig nem csupán az öltözködésre igaz, hanem az ékszerekre is. Ha szereted az egyedi és extravagáns kiegészítőket, akkor olvasd el cikkünket!

Thomas Sabo, aki nem állt be a sorba

Az ékszerek nagyon sokféle stílusban készülhetnek, a Velekey Ékszervilág webáruház Thomas Sabo ékszerei azonban első ránézésre is különböznek mindattól, amit megszokhattunk. Ezek az ékek ugyanis mind formavilágban, mind pedig kidolgozottságban annyira mások, mint egy átlagos ékszer, hogy ezer közül is felismerjük őket.

Miben mások ezek az ékszerek?

A formabontás igenis tényszerű ebben az esetben, mégpedig úgy, hogy közben mégis ésszerű marad az adott ék. Ha ránézünk, sok minden juthat az eszünkbe, de az a szó, hogy unalmas, biztosan messzire el fog kerülni. Inkább olyan érzésünk lehet, mint az exkluzivitás, a páratlanság, a kitűnni akarás és a meghökkentés.

Thomas Sabo jól ismeri a stílusokat, javarészt ennek is köszönheti azt, hogy tud más lenni. El tud térni a szokványos trendektől, szakítani tud mindazzal, ami megszokott és ismert. Műveltsége lehetővé teszi számára azt, hogy saját, egyedi stílust alakítson ki azon a talajon, melyen elődei jártak és alkottak. A tehetség pedig, mint tudjuk, utat tör magának, ezért tudott a tervező ennyire sikeres lenni.

Térj le a hagyományos útról, alkoss valami újat!

Ez is lehetne a jelmondata Thomas Sabónak, hiszen az általa megálmodott kincsekben magukra találhatnak azok, akik már unják a megszokott választékot. Azok, akik a középszerűséget, az átlagost, a hétköznapit messziről kerülik, és fantáziájukat csak a különleges és az extravagáns mozgatja meg. Így aztán könnyen megtalálhatta a tervező azt a vásárlóréteget, aki a célcsoportját alkotja.

Miről ismered meg Thomas Sabo munkáit?

A jellegzetes formák, alapos kidolgozottság, meglepő témák és ötletek egyedülálló megvalósítása azonnal a vásárlók után kiált, hiszen ezek a jellemzők igazak a tervező kollekcióira. Gyakorlatilag minden szegmensben találsz éket, így charmot, láncot, fülbevalót, gyűrűt, függőt is vásárolhatsz, ezáltal pedig beragyoghatod a környezetedet. És mi van, ha úgy érzed, hogy még nem állsz készen a nagy kiugrásra? Akkor is nézz szét a tervező ékszerei között, hiszen szolidabb, visszafogottabb darabokat is találhatsz közte. Azonban azt ajánljuk, hogy lépj egy kicsit ki a komfortzónádból, és próbálj ki valami újat!

Ha úgy érzed, hogy az ékszerboltok ajánlata számodra már sablonos, ha azt szeretnéd, hogy első pillantásra felkapják a fejüket az emberek, ha rád néznek, ha imádod, hogy te vagy a középpontban, ha szereted a csillogást és az extravaganciát, akkor Thomas Sabo a te terveződ lesz!

Címkék: ékszer, reklám