A jakuzzi, vagy más néven masszázsmedence olyan kádakat és medencéket jelent, melyek légbefúvással masszírozó rendszerrel rendelkeznek. Ez a rendszer biztosítja a wellnessélményt.

Mindenképpen megtérülő befektetésnek számít

Nemcsak fürdőkben és hotelekben lehet kipróbálni a masszázsmedencéket, hiszen otthonra is egyszerűen megvásárolhatóak a Caldera Spas oldalán. Különböző felszereltségű és méretű masszázsmedencék közül lehet választani, melyek egyaránt szolgálják a stresszoldást és az izomlazítást.

Hosszú távon mindenképpen megtérülő befektetésnek számít, hiszen egyrészt az egészségre történik a ráfordítás, másrészt pedig spórolni lehet azon, hogy nem kell wellnessközpontokba járni. A jakuzzik a fárasztó és nehéz nap után kellemes ellazulást biztosítanak. Kültérre és beltérre egyaránt választható megfelelő változat, esztétikus kialakításuknak köszönhetően mindenhol jól mutatnak.

A jakuzzik hidromasszázs technológián alapuló fürdőrendszerrel rendelkeznek

A jakuzzik nyújtotta előnyök szebbé teszik a szabadidőt a használatuk során. Segítenek a kikapcsolódásban, az egészség megőrzésében, a pihenésben és a gyógyításban. Egyedül is lehet használni, de családi és baráti összejövetelek alkalmával is jó programnak számít. A wellnessrészlegek egyik legnépszerűbb szolgáltatása ma már az otthonokban is bátran kipróbálható.

A masszázsmedencék hidromasszázs technológián alapuló fürdőrendszerrel rendelkeznek. Egyaránt hozzájárulnak a szórakozáshoz és az egészség megőrzéséhez. Számtalan változata kapható a masszázsmedencéknek, melyek ráadásul különféle funkciókínálattal rendelkeznek. Kapható olyan változat, mely zenelejátszóval rendelkezik, illetve fényterápiás megoldásokat is lehetővé tesz.

Egyszerre regenerálja a testet és teszi erősebbé az immunrendszert

Milyen előnyei vannak a masszázsmedence használatának? Az egyik legfontosabb előnye, hogy regeneráló hatással van és lazítja az izmokat, valamint hozzájárul a méregtelenítéshez. Segítségével feloldhatóak a letapadt izmok, valamint olyan problémák esetén is segít, mint a reuma, a sportsérülés, valamint a különféle autoimmun, gerinc és ízületi betegségek. Egyszerre regenerálja a testet és teszi erősebbé az immunrendszert.

Mindemellett természetesen az enyhébb betegségek és egészségügyi kellemetlenségek megelőzésében és leküzdésében is fontos szerepet játszik a masszázsmedence használata. Továbbá hozzájárul a bőr szebbé tételéhez, illetve a narancsbőr és az egyéb bőrhibák eltüntetéséhez. Az említettek mellett fontos kiemelni, hogy a stressz és a depresszió kezelésében is jelentős eredmény érhető el a jakuzzi rendszeres használatával.

Címkék: calderaspa, relax, jakuzzi, kikapcsolódás, víz, reklám