Amennyiben szeretnél higiénikus és egyben egészséges mosdóhelyiségekkel szolgálni vendégeid számára, akkor érdemes a mosdóhigiénia megbízható eszközeit beszerezned. Majd könnyen, valamint hatékonyan tisztává varázsolhatod az adott helyiséget.

A mosdóhigiénia fontossága

Létesítmények és kisebb-nagyobb intézmények esetében is sokat számít a mosdók megfelelő higiéniája. Egy iskolát, kórházat, bevásárlóközpontot vagy hotelt látogatva hányszor találkoztál már olyan fürdőhelyiségekkel, amelyeket szívesen látogattál? Hányszor távoztál elégedetten egy mosdóból?

Sajnos a legtöbb esetben a mosdóhelyiséget látogatók sem úgy használják a toalettet vagy a kézmosót, ahogyan azt otthon szokták, így rengeteg szennyeződést hagynak maguk után.

Mindezt orvosolni kell, hiszen nem várhatod úgy a vendégeidet, hogy közben úszik a mosdó. Sajnos a létesítmény azon pontjának számítanak a mosdóhelyiségek, amelyeket napjában többször is érdemes, valamit kell takarítani. Ehhez azonban megbízható, hatékony és professzionális tisztítószerekre lesz szükséged, amelyeket a Delta Clean Kft mosdóhigiéniai termékei között megtalálhatsz.

Hatékony folyékony szappanok

null

Kifejezetten fontos, hogy mindig fel legyenek töltve a folyékonyszappan-adagolók, így szükséged van az ideális folyékony szappanra a Whitesoft személyében. Mivel számos betegség megelőzhető lenne egy alapos kézmosással, így a Whitesoft mindamellett, hogy hatékonyan tisztít és megöli a kéz felületén megtelepedő kórokozókat, bársonyossá teszi a kezet. Ez a folyékony szappan bőrbarát pH-val rendelkezik, így kíméletes a bőrrel, miközben kíméletlen a baktériumokkal. Félliteres, literes és nagyobb, ötliteres kiszerelésben egyaránt megvásárolhatod, így mindig lesz raktáron az adott szerből.

A Bluesoft képében egy kék színű folyékony szappannal találkozhatsz, amely lényeges elemei megegyeznek a Whitesoftéval, azonban csak 5 literes kiszerelésben kapható.

Végül a Caresoft is kifejezetten hasznos, habszappan révén szappanhabosító gépekben kiválóan alkalmazható. Összetételével fókuszál a kéz bársonyosságának megőrzésére, de közben hatékonyan eltávolítja az egyéb szennyeződéseket. Illata kellemes, így kézmosás után is tiszta érzetet biztosít. Szintén 5 literes kiszerelésben vásárolhatod meg.

Amennyiben valóban makacs és zsíros szennyeződésekkel dolgozol, akkor a Maya Derm glicerines kéztisztító pasztára lesz szükséged, amely eltávolítja az olajos anyagokat a kézről.

Címkék: szappan, reklám