Elegáns nappali

A nappali otthonunk központja. Általában már a konyhával és ebédlővel is közös térben rendezik be, hiszen a családi otthonhoz ezek a funkciók illenek a legjobban: egy közös tér, ahol mindenki együtt van!

Sokan szeretik ezt a központi helyet elegánsan berendezi. Érdemes lehet úgy kiválasztani a stílust, úgy teremteni meg az enteriőrt, hogy az elegancia és az otthonosság találkozzon. Ehhez választhatunk például a nyomott, barokk tapétára emlékeztető, fényes és különleges pálmaleveles tapétát a főfalra, mellé pedig visszafogott dekort a nappaliba.

De modern virágminta, halványan a tapétára nyomva szintén elegáns hatást kelt. Mellé pedig meleg színű kiegészítőket és matt bútorokat választhatunk.

Romantikus lányszoba

A lányszoba lehet igazán romantikus, hangulatos helyiség. A skandináv country stílus vadvirágaival, melyeket élénk színekkel kombinálva választhatunk ki, igazán nyerő lányszobát teremthetünk. A fiatalos tapéták között sokféle stílusos darabot találhatunk. Itt is, mint minden helyiségnél, megtehetjük, hogy egy főfalat választunk ki erre a célra, hogy a sok minta ne nyomja össze a szobát.

Választhatunk geometrikus mintákat, de az is előfordulhat, hogy a szoba tulajdonosa az extracsajos glamour ragyogás: a fényes tapéták és puha anyagok irányába indulna el. Ehhez is megtalálhatjuk a tökéletes dekorációt.

null

Vagány szoba fiúknak

Sokan aggódnak azon, hogy hogyan lehetne stílusosan berendezni egy fiú szobáját. Nos, ha a vagány kissrác szeretne tapétát, akkor feltehetően már a téma is megvan. Legyen az autós, Star Warsos vagy épp egy sötét színekkel operáló férfias a kibontakozó kamaszléleknek, nyugodtan engedjük, hogy ő válasszon.

A tapéta fő színeihez rendezzük be ilyenkor a szobát. A kiegészítőkben, szőnyegben és függönyben is jelenjen meg a tapéta gyakori, meghatározó 1-3 színe, amelyek mellett a fehérrel, halványszürkével vagy bézzsel kompenzálunk. A harmónia tökéletes lesz.

Hangulatos háló

A hálószobával kapcsolatban már általában minden felújítás legelején már kész elképzelés szokott lenni. Hiszen ezt a nyugalmat sugárzó helyiséget a legkönnyebb megtervezni. Legalábbis a stílusát és a színeit tekintve mindenképpen, hiszen a bútorok elrendezése már teljesen más kérdés.

A hálószobát a legtöbben romantikus vagy épp elegáns pasztellszínben képzelik el. Ehhez a klasszikus stílusú csíkos vagy oszlopban ismétlődő virágmintás tapéták a legnyerőbbek. Ha elegáns és modern hálószobát szeretnénk, akkor a bézs és más, mélyebb és sötétebb meleg árnyalatok az igazán nyerők számunkra.

A főbb színek itt is, ahogy mindenhol, térjenek vissza a sötétítőfüggönyön és a szőnyegen, ágytakarón. Sokan díszpárnákkal is szeretik dekorálni a hálószobát.

Címkék: lakásfelújítás, tapétacentrum, reklám