A COTW megérkezett Magyarországra is. A cotw.com egy nemzetközi árveréses, autó aukciós online portál, amely immáron magyar nyelven is elérhető. Ha még nem ismeri az online aukciós portálokat, akkor sem kell tartania tőle, hiszen egyszerű kezelőfelülete, felhasználó barát módon vezet végig a regisztrációtól az autó kínálat szűrésen át a licitálásig. A portál számtalan információt tartalmaz, amely segítségül szolgál az új tagok számára. Az aukciós portálon naponta közel 2000 járműves aukció közül választhatunk kedvünkre.

A COTW segít, ha egy kiváló minőségű használt járművet keres. Az aukciós portálon flottatulajdonosok, autókölcsönzők és márkakereskedők személygépjárműi találhatóak meg. Az oldalon található minden jármű teljesen átvizsgált és részletes leírással, kárjelentéssel van ellátva. A kiváló minőségű járművek kizárólag, közvetlenül az autókereskedőknek és viszonteladóknak kínálják. A portálon nem csak személygépjárművek, de furgonok, kisteherautók és sérült járművek is találhatóak. Az aukciók alatt a vásárlók diktálják az árakat, így biztosan jó vételre lehet számítani! Próbálja ki Ön is!

Regisztráció a nemzetközi autó aukciós portálhoz

Mivel a COTW egy olyan aukciós portál, ahol kizárólag más autókereskedők, viszonteladók tudnak vásárolni, a regisztrációhoz szükségünk lesz a céges adatokra is a személyes adatainkon és elérhetőségi információnkon kívül. Első lépésként tehát, a cégünk adatait kell megadnunk. Ilyen fontosabb és kötelezően megadandó adatok a cégnév, a székhely cím, az adószám, az e-mail cím és a telefonszám. Ezután a saját személyes adataink következnek mint a vezetéknél és keresztnév, mobilszámunk és e-mail címünk. Végül pedig a bejelentkezéshez használatos felhasználónév és jelszó páros kell kitöltenünk.

null

A regisztrációs űrlapon pár érdekes jelölő mező is található. Ilyen a céges adatoknál a papír alapú számla igénye, ez nem feltételemül éri meg, hiszen számlánként 15 euró díjat számítanak fel, ami közel 5.000 Forintos többletköltség az ingyenes, digitális számlához képest. Egy másik jelölő mező a személyes adatoknál automatikusan átemeli a céges adatainkat. Legvégül pedig el kell fogadnunk a felhasználási feltételeket és megadhatjuk, hogy e-mailes termékfrissítéseket, hírleveleket szeretnénk-e kapni. Érdekesség, hogy itt külön kiválasztható a telefonos marketing célú megkeresés engedélyezése és tiltása is. A kezdeti lépések után az iroda adatait majd annak működését legalizáló okiratait, dokumentumait kell feltöltenünk és már is aktív tagjai lehetünk az aukciós hálózatnak.

Járműkeresés a COTW autó aukciós portálon

Az aukcióra szánt járműveket regisztráció nélkül is megtekinthetjük, szűrhetünk rájuk, viszont licitálni csak céges, aktivált regisztrációval tudunk. Az autókereső és a különböző szűrőt a Járműkeresés menüponton keresztül érhetjük el. Az oldal alján már több, előre definiált szűrés közül is választhatunk, vagy a fölötte lévőkben mi magunk is összeállíthatunk egy-egy speciálisabb, összetettebb szűrési feltételt. Alul egy kattintással szűrhetünk autómárkákra, autó típusokra, árkategóriákra, származásra, állapotra vagy aukció típusra.

null

Az összetett szűréseknél autómárkára, modellre, kivitelre, regisztrációs évre, árkategóriára, futott kilométerre, üzemanyag típusra, sebesség váltó típusra, állapotra, származási helyre, aukciós típusra, adó szabályzatra vagy akár az eladóra is szűrhetünk. A találati oldalon böngészhetünk és tovább szűrhetünk de akár azonnal licitálhatunk is vagy megtekinthetjük az autó adatlapját. Az adatlapon további részleteket találunk mind az autóról mind az aukcióról, illetve egy képgaléria is a segítségünkre lesz a döntésben.

Az autóvásárlás új, nemzetközi formája egyre népszerűbb lesz hazánkban is!

Címkék: cotw.hu, portál, reklám