Balatonlellén, az egyik lottózóban egy férfi 2013. február 23-án 15 óra 20 perc körüli időben az ott dolgozó hölgyet – feltehetően fegyverrel - a kasszában található összeg átadására kényszerítette. Az ismeretlen férfi, miután a pénzt megszerezte, gyalog elmenekült a helyszínről.



Az elkövető körülbelül 30-35 éves, 180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Szeme barna szemű. A bűncselekmény elkövetésekor hosszú ujjú, csípőig érő, narancssárga színű pulóvert (elején és hátulján egy fehér vagy világosszürke színű, körülbelül 6 centiméter széles csík), alatta egy fekete színű kapucnis pulóvert viselt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Az SMRFK kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-82 502-700, vagy a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét, illetve névtelensége megőrzése mellett  tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú zöld számán. (h-cs: 08.00-16.00, p: 08.00-13.00).

Ez már a második fegyveres rablás ezen a helyen. Ahogy arról a KaposPont beszámolt: legutóbb tavaly augusztusban rabolták ki a lottózót!

Akkor több százezer forintot zsákmányolt az a fegyveres rabló, aki egy balatonlellei lottózóból vitte el a bevételt, miután pisztollyal fenyegette meg az ott dolgozó nőt. A rendőrség nagy erőkkel kereste az ismeretlen tettest, aki több nyomot is hagyott maga után. A lottózóban dolgozó fiatal lány sokkot kapott a rablástól.  A rablót azóta sem találják.

Nézze meg a helyszínen akkor készült videót!

Címkék: balatonlellén, lottózó, elkövető, fegyveres, rablás, kék hírek