Két hete nem működnek a Berzsenyi utcai jelzőlámpák. Az autósok is bizonytalanok. A kadarkúti takács Roland azt mondja: elég bajos kijutni. Ekkora forgalomba.
Az elmúlt két hétben több kisebb koccanás is történt-állítják a környékbeli üzletekben dolgozók.    
A kaposvári Sipos Zsolt szerint óriási a felfordulás. Rengeteg fékcsikorgást hallanak, rengeteg koccanás közeli esemény van. A bolt előtt is gyakran fogjuk a fejüket, a gyalogosok sem körültekintőek, túl bátran lépnek le az útra.

jelzőlámpa


Két hete egy balesetben döntötte ki egy autó a közútkezelő mérőállomását.  
Az E-on sajtóreferense, Varga Ivett azt modja: amint a mérőhelyet a közútkezelő kialakítja, azonnal intézkednek a mérőhely helyreállításáról, hogy a szolgáltatás minél előbb elindulhasson.  
A közútkezelő azt ígéri: mindent megtesznek, hogy minél előbb helyreálljon a jelzőlámpás közlekedés.   
Ezen kívül több helyen is dugókra lehet számítani.  Most ugyanis az épülettömböket összekötő hidakat építik a kórház területén.
A helyszínen egy hónapon át jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani a kórház területén. Lesznek olyan órák, amikor egyáltalán nem lehet majd ide behajtani.   
Az Agóra építésénél is forgalomkorlátozás van. Még a járdákon is közlekednek. Szombaton pedig egyáltalán nem lehet majd ide bejönni autóval.

Címkék: káosz, csomópont, forgalom, Kaposvár, közlekedés, kék hírek