A Fiat egy árokban landolt vasárnap hajnalban, Osztopán külterületén. Az autót vezető sofőr beszorult a roncsba. A kaposvári tűzoltók feszítővágóval segítették ki. A mentők súlyos sérüléssel a kaposvári kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja a baleset okát. Az autóban félmillió forint kár keletkezett.

Ittas volt a nő, aki a balesetet okozta, állapította meg a rendőrség vizsgálata. Hajnali 3 óra előtt nem sokkal a 30 év körüli somogyvári nő Fiat személygépkocsijával Osztopán irányából Somogyvár felé tartott. Nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett, az autó lesodródott a jobb oldali útpadkára, majd tovább csúszott a vízelvezetőbe, megpördült és a jobb oldalára dőlve állt meg. A nő, aki egyedül volt a járműben, beszorult a kocsi alá, súlyosan megsérült; mielőtt volán mögé ült, alkoholt fogyasztott. Az ügyben a Fonyódi Rendőrkapitányság indított eljárást.

A hétvégén ez már a harmadik súlyos baleset. Árokba hajtott, majd felborult egy autó Somogyudvarhely külterületén. Egy utas életveszélyesen, egy pedig súlyosan sérült.

baleset3

baleset1

Fotók: Tűzoltóság Csurgó

Jákó és Nagybajom között feltehetőleg a vizes úton csúszott meg szombaton délután egy autó. Megpördült, majd az árokban landolt. A mentők egy súlyos és egy könnyű sérültet szállítottak kórházba.

Címkék: sérült, Osztopán, súlyos, Nagybajom, baleset, kék hírek