Véget ért a felkészülési időszak a teke NB I-ben is: az MCM csapata hazai környezetben, egy erős együttes ellen kezdte meg szereplését az új bajnoki évadban.

- Tavaly a Pápát sikerült elverni, az bravúr volt. Nem történt változás a nyáron ott se és tulajdonképpen itt sem, nem erősödtek, de mi sem gyengültünk, de megleptek minket azzal, hogy a két legerősebb játékosukat írták ránk az első körre, kicsit nehéz lesz, de megpróbáljuk hozni a meccset - Csendes Róbert szakosztályvezető, 1. MCM SE Kaposvár.

A bajnokság valamilyen szinten gyengült, mert a Szuper Ligából nem jött csapat, az NB II-ből érkezett három, őket vernünk kellene, sőt oda-vissza kellene azokat a meccseket meghozni.
A kaposváriak már az elmúlt hetekben is jó formát mutattak, és az eredményes játékot átmentették a pontvadászat első meccsére is. A két együttes szoros, izgalmas mérkőzést vívott egymással. A záró kör előtt még a vendégeknél volt az előny, de a nagyszerűen hajrázó házigazda végül bebiztosította 6-2-es sikerét.

A találkozón Lengyel Dániel, Kis Richárd, Nagy Róbert és Szommer Gábor szerzett egyéni pontot. Szommer 551 fás eredménye kiemelkedett a mezőnyből. A jó rajt után a fiúk bíznak  a hasonló folytatásban is.

Címkék: próba, verseny, , bajnoki, teke, sport