A Sportpálya 2004 Egyesület már nyolcadik éve szervezi a kaposvári kispályás labdarúgó-bajnokságokat. "Örömmel mondhatom el, hogy évről évre több csapat van. A harmadosztályban már14 csapat szerepel, jók a meccsek, nagyon sokszor csak egy-egy gól dönt a győzelem sorsáról. Sok az új játékos a mezőnyben és sok nézőt is vonzanak a mérkőzések" - mondta Böröczi Zoltán, Sportpálya 2004 Egyesület elnökségi tagja.

A legnépesebb mezőny tehát a harmadosztályban jött össze. A képeinken látható találkozón az éllovas Kacsógép 4-2-re nyert a Pek Snack Balaton-átúszás ellen. Közben pedig újabb mérkőzésére készült a Katolikus gimnázium legénysége. "Kaptunk egy zakót. Utána már jobban ment, mert kicsik és gyorsak vagyunk, le tudunk fordulni, ebből szerezzük a góljainkat, és most már van vagy 15. A csapatnak több vezéregyénisége van, akik a vállukon viszik a csapatot. Nagyon jó ez a bajnokság, mert külső sportolási lehetőséget biztosít fiataloknak és idősebbeknek is" - mondta Mogyorósi Ferenc.

kispályás foci2

A szervezők már a téli hónapokra készülnek: hamarosan indul a teremszezon, minden eddiginél több résztvevővel. "Szeretnénk újítani, kiszolgálni a kaposvári sportszerető lakosságot. A csütörtöki Irodagép Kupa és a pénteki öregfiúk-bajnokság mellett indítani szeretnénk egy szabadidős amatőr bajnokságot is, amely a szennai csarnokban kerül majd megrendezésre" - mondta Böröczi Zoltán.

Ez utóbbi sorozat mérkőzéseit szerdánként játsszák majd a szennai sportcsarnokban.

Címkék: rangadó, kispálya, győzelem, foci, sport