Végre Kaposvárra is megérkezik a Nagy Sportágválasztó. Az ország évek óta egyik legsikeresebb rendezvényéhez a somogyi megyeszékhelyen is nagy reményeket fűznek: több mint harminc sportágat ismerhetnek meg közelebbről az érdeklődők.   

Péter Attila szervező szerint e találkozó nagyszerű lehetőséget ad a sportágak képviselőinek arra, hogy összetalálkozzanak azokkal, akik majd éppen ezeket szeretnék művelni – leendő sportolóikkal. Elmodta: az Arany úti sportcentrumban várják majd a sportágak képviselőit és az érdeklődő óvodásokat, iskolásokat, családokat. Fontos jellemzője a Nagy Sportágválasztónak, hogy itt nem egyesületek, hanem kifejezetten sportágak mutatkoznak majd be az összefogás, az együtt gondolkodás jegyében.

Első tapasztalataik nagyon pozitívak, több mint harmincan fogadták el meghívásukat, de még nem értek a sor végére - minden, Kaposváron működő sportág helyet és bemutatkozási lehetőséget kap a rendezvényen, s várhatóan nagy lesz a látogatói létszám is.

- Nagyon szeretnénk, ha Kaposvár összes sportága bemutatkozna. Erősödne a sportbaráti kapcsolat, mert az a tapasztalat, hogy nem ismerjük egymást, elrohanunk egymás mellett ebben a rohanó világban. Ez a két nap a összetaálkozás két napja lehet. jó lesz - fogalmazott Dér Tamás, a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola igazgatója.

Amely sportág képviselői még nem jelentkeztek, minél hamarabb tegyék meg ezt a kaposvar(kukac)nagysportagvalaszto.hu  email-címen, kérik a lelkes szervezők.

Címkék: Péter Attila, sportbarátság, Nagy Sportágválasztó, sportcentrum, Dér Tamás