null

Mikor jó ötlet a kvízjáték?

A Stepout games kvízjátéka számos eseményen megállja a helyét, és egyáltalán nem véletlen, hogy az egyik legnépszerűbb a csapatépítő játékok kínálatában. A Quiz(kukac) ideális gyakorlatilag bármilyen alkalomra, és maximális mértékben személyre szabható. Ez azt jelenti, hogy mindig aszerint lehet módosítani a témákat, hogy azok passzoljanak az aktuális csapathoz.

Igazíthatjuk a kérdéseket például a játékosok életkorához, de akár konkrét érdeklődési körhöz is, például a mindenki által követett híroldal cikkei is témává válhatnak adott esetben. A cél az, hogy a lehető legtöbb pontot szerezzük meg, s ezzel a mi csapatunk legyen a győztes team.

Hogyan zajlik a játék?

Egymás után nyolc forduló van, aminek során minden csapat megmérettetik. A jó hangulat érdekében itt nem szigorúan tudásalapú kérdések vannak, így nem kell aggódni amiatt, hogy semmihez hozzá sem fogunk tudni szólni. A különleges hangulat érdekében, ami igazán élménytelivé teszi a kvízjátékot, képek, zenék, valamint videók segítségével valódi show-hangulatot varázsolnak a helyszínre a Stepout games csapatának tagjai. 

A szórakozás tehát garantált, és ha szeretnénk, akár meg is vacsorázhatunk közben.

Finom falatok az éhség ellen

Annak sincsen semmi akadálya, hogy mindezt az élményt úgy éljük át, hogy közben nemcsak finom italokat, hanem ízletes ételeket is fogyasztunk. A kvízestek általában amúgy is vacsoraidőben kerülnek megrendezésre, és az aktuális helyszíntől függően többféle fogás közül is válogathatunk.

A KEG sörművházban például a kézműves sörhöz hot dog vagy hamburger, de akár kacsasült is járhat, míg a Mixát Udvarban pizza, szendvics vagy burger kérhető a jóízű italok mellé.

Milyen élménnyel gazdagodhatunk?

Az már a fentiek alapján is egyértelmű, hogy egy igazán páratlan élmény vár bennünket, ha engedünk a csábításnak, és elmegyünk egy kvízestre. De ez tökéletes program akár csapatépítőnek is vagy egy rendezvényhez, amit igazán emlékezetessé akarunk tenni. 

Akármilyen formában vagy keretben veszünk is részt a játékon, abban egészen biztosak lehetünk, hogy nem fogunk csalódni, és egy életre szóló emléket szerzünk, amire mindig jó szívvel gondolhatunk vissza. Csapatokban játszva jobban megismerjük a kollégákat vagy barátokat, akár olyan új oldalukról is, ami addig rejtve volt előttünk.

Feloldja a hangulatot, kötetlen légkört teremt, így még azok sem fogják kényelmetlenül érezni magukat, akik egyébként gyakran feszengenek társaságban. A mennyei ételek és ízletes italok pedig lehetővé teszik, hogy kényelmesen meg is vacsorázzunk mindeközben.

Címkék: stepout games, reklám