null

Az egyetlen módja az otthoni wellnessélmény elérésének az, ha a zuhanyfejet úgy választja ki, hogy elrepítse egy új világba. Nem kell mást tennie, csak követni a tippjeinket, és máris meglesz a megfelelő darab, ami képes erre.

Minden ember más, így az igények is eltérőek lehetnek. Összeszedtük azokat a szempontokat, amelyek alapján bárki megtalálhatja a számára ideális zuhanyfejet. Ehhez ajánljuk a Global Viva Market zuhanyfej kínálatának átböngészését. Ön is megérdemli a tusolás nyújtotta luxus érzését. Tartson velünk, és eláruljuk a titkát a házi spa élménynek.

Anyag, stílus és rögzítés

Ami azt illeti, nem egy fontosnak ítélt szempont a zuhanyfej kiválasztása során az anyaga, pedig nagymértékben hozzájárul az élményhez. Mielőtt azonban erre kitérnénk, gondolja végig azt is, hogy hova kerül a zuhanyfej.

Nagyon fontos figyelembe venni, hogy milyen tartó rúd van otthon felszerelve a falra. Nem a dekorációs kérdés miatt lényeges, hanem azért, mert a kiválasztott zuhanyfejnek illeszkednie kell a tartórúdhoz.

A kiszemelt darab alapanyaga fontos szempont. A műanyag kivitel könnyű, de nagyon hamar elhasználódik. Ezzel szemben viszont a masszívabb anyagból készült fejek ugyan nehezebbek egy kicsit, de ezt kompenzálja, hogy sokkal strapabíróbbak. 

Milyen anyaggal találkozhat a piacon?

A leggyakrabban fellelhető kivitel a krómozott zuhanyfej. Persze nincs ezzel semmi baj, mert időtálló, és majdnem minden enteriőrbe passzol. Ettől függetlenül viszont többféle anyaghasználattal találkozhat a választékot böngészve. A teljesség igénye nélkül mutatjuk, hogy mi a kínálat:

- Króm
- Nemesacél
- Polírozott réz
- Antik réz
- Olajozott bronz
- Matt fekete

Kizárt, hogy ne találjon olyan anyagú zuhanyfejet a Global Viva Market kínálatában, ami ne illene a fürdőszobája hangulatához és az Ön stílusához egyaránt.

Az élmény is fontos, nem csak a napi rutin

A legjobb részt hagytuk a végére. Manapság a rohanó világban ki vagyunk éhezve egy pillanatnyi nyugalomra. Kicsit kiszakadni abból a mókuskerékből, ami képes megtépázni a mindennapok örömét és harmóniáját.

Válassza a kézi zuhanyfejet, ha arra vágyik, hogy a vízsugarat oda irányíthassa, ahová csak szeretné. Persze a választék óriási, mert a vízszórás lehet erős, masszírozó, vagy éppen kellemes, kényeztető. De akár többféle is egyszerre a multifunkciós kivitelek segítségével.

Luxusélményre pályázik? Akkor bizony az esőztető zuhanyfej lesz az Ön számára a legjobb választás. Gyengéd és lágy vízsugarak simogathatják a bőrét tusolás közben anélkül, hogy tartania kellene a zuhanyfejet, akár a falra kerül felszerelésre, akár a mennyezetre.

Az igazi spa élményt pedig a kettő kombinációja adhatja meg, vagyis a kettős zuhanyrendszer. Egyszerre lehet az Ön kezében az irányítás a kézi fejjel, az esőztető zuhanyfej pedig a luxusért felel. 

Ne feledje! Megérdemli a kényeztetést, válassza ki az igényeinek megfelelő zuhanyfejet!

Címkék: zuhanyfej, reklám