Szekszárd környékén számos munkalehetőséget találhatnak az álláskeresők a Szekszárdálláshoz tartozó alábbi linken: https://szekszardallas.hu/allasok/egyeb-munkalehetoseg

De vajon hogy készüljünk fel jól az álláskeresésre?

Az első lépések

A legelső lépés a sikeres álláskereséshez (és -találáshoz) az önismeret és a céljaink tisztázása. Fontos meghatározni még azelőtt, mielőtt elkezdjük küldözgetni az önéletrajzokat, hogy pontosan milyen területen, pozícióban, milyen típusú cégnél szeretnénk dolgozni. Érdemes felmérni a saját képességeket, tapasztalatokat és érdeklődési területeket. 

A következő lépés a jó önéletrajz elkészítése, melyet minden esetben érdemes a megpályázott pozícióra szabni. Ez a dokumentum kulcsfontosságú az álláskeresés során, ezért lényeges, hogy áttekinthető, releváns és friss információkat tartalmazzon a munkatapasztalatokról, végzettségről és a készségekről. A pozícióra szabás során érdemes kiemelni azokat a pontokat, amelyek a leginkább illeszkednek a megpályázott álláshoz.

Egyes helyeken szükség lehet motivációs levélre, így érdemes ilyen sablonokat is átböngészni az interneten.

Hatékony álláskeresési stratégia

Amikor munkát keresünk, érdemes több csatornát is felhasználni. Az online álláskereső platformok, a cégek weboldalai, a LinkedInhez hasonló közösségi oldalak mind hatékony eszközök lehetnek az új munkahelyünk megtalálásához. Emellett érdemes részt venni karriertanácsadásokon is, ha nagyon elveszettnek éreznénk magunkat, workshopokon, konferenciákon és állásbörzéken is, mert a személyes találkozás erejét semmi sem múlhatja felül.

Elérhető állások Szekszárdon

- Gondozó - terápiás állás keretein belül fogyatékossággal élők önálló életvitelének támogatására van szükség, így akinek van erre affinitása és gyógypedagógiai, egészségügyi végzettsége van, bátran jelentkezzen.

- Adminisztrátor - monotonitástűrés, pontosság és kitartás - ha ez jellemzi az embert, belekóstolhat az adminisztráció világába is.

- Ács - asztalos végzettséggel faipari tevékenységekre is keresnek munkavállalókat Szekszárdon.

- Agrármérnökök jelentkezését várják növénytermesztési munka megszervezésére és operatív irányítására.

- CNC marós álláslehetőség is nyitott a környéken, mielőbbi munkakezdéssel.
Fuvarozók jelentkezését várják belföldi és külföldi szállításra egyaránt, feltétel a B+C+E kategóriás jogosítvány.

- Akit pedig raktáros, árukiszállító pozíciók érdekelnek, az szintén találhat neki tetsző álláslehetőségeket az online platformokon.

Érdemes tehát átnézni a lehetőségeket és jelentkezni a minket érdeklő nyitott pozíciókra.

Címkék: önéletrajz, álláskeresés, munkaerő, Szekszárd, fizetés, reklám