null

Tedd izgalmasabbá a pásztoróráitokat

A Hancúr Párbaj erotikus társasjátékot kifejezetten felnőtt pároknak találták ki és remekül fel lehet éleszteni vele a kicsit már lankadófélben lévő vágyakat. Fokozott izgalmat és élvezetet adhat, segíthet új utakat találni egymás felé. 

A kísérletezés és a játékosság a partnerek közötti kötődést és intimitást remekül el tudja mélyíteni. A szex egy friss kapcsolatban még nagyon sokáig izgalmas tevékenység, ám egy idő után, mint oly sok más hétköznapi esetben is, megszűnik az újdonság varázsa. Pont emiatt is lehet rettentően fontos, ha a megszokott sémákon túl mertek a pároddal együtt játékosak, felfedezők és sokfajta újdonságra nyitottak lenni. Akár a hálószobában is.

Korbácsold fel a partnered vágyait

A pároknak nagyon izgalmas és vágyfokozó feladatokat kell a társasjáték során elvégezni úgy, hogy közben fegyelmezetten megőrizzék az önuralmukat. Hiszen a határok tesztelése minden esetben, így az erotikus együttlétek során is nagyon izgalmas. Ez nem is csoda, mert a Hancúr Párbajban a mámor és az önuralom határolta mezőkön nagyon hamar elöntheti a testet a forróság. Pedig ebben a játékban, amely előjátékkal indul a csábítás zónában, a fő cél a vágyak felkorbácsolása. A vágy zónában aztán már tényleg nagyon észnél kell lenni, hiszen itt már egyre kevesebb és kevesebb textil fedi a buja testeket.

Fokozatosan egyre izgalmasabb és vadítóbb feladatokkal lát el. Hasonlóan az intim együttlétekhez, három fázisra osztható a társas. Az első a csábítás zónája, ahol kicsit egymásra hangolódhattok. A következő, vágy zónában már jóval pikánsabb feladatok várnak rátok. A harmadik zóna pedig magáért beszél: ez a hancúr zóna. Itt már csak a homokóra és az önuralmatok szab gátat az együttlétnek. Vajon ki megy el a végén?

Fokozatosan egyre vadítóbb feladatokkal

A Hancúr Párbaj erotikus társasjáték minden olyan összeszokott párnak remek szolgálatot tehet, amely az együttlétek képzeletbeli kerekeinek a megolajozására keres valami izgalmas eszközt. De emellett persze jól jöhet még olyan friss pároknak is, akik egymás felfedezésének vérpezsdítő kalandjaiba még csak most kezdenek éppen bele. Kitűnő ajándékötlet jeles alkalmakra is, mint például az évfordulók, születésnapok. De akár Valentin-napon is megdobogtathatod a kedvesed szívét vele, hiszen ez a felnőtt társasjáték aztán egyáltalán nem sablonos és mindennapi ötlet. Sőt akár még egy kedves és közeli ismerősödnek is adhatod, még akár nászajándékba is.

Ha a játékosság örömteli és izgalmas élmény mindkét partner számára, azzal olyan utak nyílhatnak meg egymás felé, amelyek fokozzák a vágyat és sokkal tartósabbá és stabilabbá tehetik a kapcsolatot.

Címkék: hancúr párbaj, reklám