null

Persze a fókuszban az új partner felfedezése, a szokásainak a feltérképezése áll. A “klasszikus” mozi-étterem-séta szentháromság mellett azonban érdemes olykor egy kicsit izgalmasabbá tenni a találkozókat. Ha aktívan töltitek a közös időt, mondjuk sporttal vagy valamilyen játékkal, akkor a másik temperamentuma és személyisége sokkal jobban megmutatkozhat.

Sokkal élvezetesebbé teheted a találkát

A Felnőtt Társasok páros játszma társasjáték például remek lehetőséget kínál arra, hogy az együtt eltöltött idő garantáltan jó hangulatban teljen. Ez a társas olykor kicsit pikáns, emellett pedig még bepillantást is enged az átlagosnál sokkal jobban a másik fél gondolkodásmódjába. 

Olyan komoly és vicces témákat dob fel, amelyek módot adnak a beszélgetésre, néha kicsit merészebben is, így kiválóan alkalmas arra, hogy a köztetek lévő erotikus feszültség fellángolhasson.

Ahelyett, hogy csak üldögélnétek és beszélgetnétek, nagyon jó, ha beterveztek olykor közös tevékenységeket. Ezek sokkal erősebben összekötnek majd titeket. Persze a társasozás mellett szuper lehet egy táncóra, valamilyen tanfolyam, vagy bármi más. A lényeg, hogy lehetőség legyen arra, hogy együttműködjetek és közösen szórakozzatok. Ha még kicsit az intimitás felé is elvisz a program, az különösen izgalmas.

Időnként hasznos kilépni a megszokott keretek közül

Ha randizni mész, akkor valószínűleg te is a legjobb oldalaidat akarod kidomborítani a másik előtt. Tedd hát emlékezetessé a találkozókat, és lépj ki bátran a komfortzónádból! Mindketten valószínűleg sokkal jobban érzitek majd magatokat, ha nem a mindennapi szabályok szerint játszotok. 

Feledkezz el a megszokott sablonokról és merj játszani! Ezzel azt is üzened majd a partnerednek, hogy veled aztán nem lesz unalmas egyetlen pillanat sem.

Kültéren egy piknik és utána egy-két tollasparti vagy kártyázás? Vagy inkább egy aktív délután egy kalandpark kötélpályáján? Este romantikus csillagmustra, ahol elkápráztathatod a másikat a hatalmas tudásoddal? Mind kiváló lehetőség!

Szórakoztató és izgalmas program pároknak

A randi azonban nem vizsga, nem kell tökéletesnek lenned. A legfontosabb, hogy jól érezd magad, és élvezd a partnered társaságát! Vess be egy jó társasjátékot! Nem véletlenül esküsznek sokan, hogy az egyik legvidámabb otthoni időtöltés ez. E játékok között is vannak persze kevésbé élvezetesek, de a páros játszma társasjátékkal és a Felnőtt Társasok más poénos és lebilincselő játékaival garantáltan jó hangulatban telik majd az együtt eltöltött idő, legyetek otthon vagy bárhol máshol. 

Érdemes kipróbálnotok a kedveseddel ezt a játékot, és feldobni vele a randevút. Esetleg jó program közösen más baráti párokkal is játszani olykor-olykor, hogy kiderülhessen, ki mennyit is tud igazán a partneréről.

Címkék: felnőtt társasjáték, reklám