Mi mindenre kell felkészültnek lennie egy ezzel foglalkozó cégnek? Milyen szakértelemre van szükség ennek az egésznek a működtetéséhez? Lássuk!

A költöztetés Budapesten nem annyi, hogy A-ból B-be szállítunk valamit

Tegyük egymás mellé ezt a két szót: költöztetés Budapest. Valószínűleg senkinek sem az jut az eszébe erről, hogy ez mennyire egyszerű lenne.

Általában a vidéki városokban, még inkább a falvakban, ahol kicsi a forgalom és sok a hely, még az udvarra is be lehet állni, ott másabb a helyzet. Könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb. Egy kevésbé gyakorlott szakember is szinte biztos, hogy gond nélkül megoldja a feladatot.

Ezzel szemben a fővárosban a szűk utcák, a hatalmas forgalom, a sok parkoló autó, az emeletek, az utak állapota is nehezíti a költöztetést. Itt már sokkal nagyobb szakértelemre vagy még inkább rutinra és tapasztalatra van szükség egy profi munkához! Szerencsére vannak olyan cégek, akik meg tudják ugrani ezeket az elvárásokat.

Mindennek az alapja a szaktudás és a tapasztalat!

Ezt tökéletesen felismerték az olyan cégek, mint a Servitius és Partnerei költöztetés, akiknél nagyon komolyan veszik a szakmai tudás átadását és a gyakorlati képzést, a tapasztalat megszerzését.

Náluk például ügyelnek arra, hogy ne csak megfelelő fizikai erőnlétben legyenek a munkatársak, de az ügyesség is fontos felvételi kritérium, és szakmailag is topon kell legyenek. És ami még talán ennél is fontosabb, hogy fix állománnyal dolgoznak. Ez pedig sajnos még ritka ebben a szektorban. A legtöbben ugyanis minden nap csak annyi embert hívnak be, amennyi kell az adott napi feladatok ellátásához. Ezzel szemben a Servitius és Partnerei költöztetésnél nem beugrósok, hanem fix munkatársak dolgoznak. Ezzel tudják biztosítani azt, hogy megszerezzék a kellő tapasztalatot, és hogy ne essenek ki a ritmusból. Így sokkal biztosabb kézzel és lábbal állnak oda a költöztetéshez.

A technikai háttér fontossága

Bár az emberi erőforrás kétségkívül nélkülözhetetlen, de ugyanennyire meghatározó a technikai háttér is. A folyamatosan szervizelt, kiváló műszaki állapotban lévő teherautók, a szakadásmentes ponyvák és a teherhordó eszközök, békák, molnárkocsik is kellenek. Egy megfelelően felszerelt telephely is kell, ahol mindez megtalálható, és pl. a fogyásban lévő csomagolóanyag készletek újratölthetőek.

Akik nélkül nem működne az egész gépezet

Visszatérve a humán erőforrásra, számos szakember együttes munkája szükséges ahhoz, hogy mi csak azt érezzük, mennyire gördülékenyen ment a költöztetés.

Szükség van ügyfélszolgálatosra, fuvarszervezőre, anyagbeszerzőre, humán igazgatóra, könyvelőre, helyszíni felmérő munkatársra és persze a mindent összefogó és irányt mutató ügyvezetőre is.

Innen nézve máris látható, hogy mennyire összetett terület ez a költöztetés.

Címkék: költöztetés, budapest, reklám