Fokozottan igaz ez abban az esetben, amikor csomagolásról, illetve csomagolóanyagokról van szó. Hiszen a jó minőség, a kedvező ár-érték arány és a könnyű kezelhetőség mind alapvetőek, ha a termékek biztonságos védelméről, raktározásáról és bárminemű továbbításáról van szó.

Népszerű és nagyon kedvelt alaptermék

Ha egyszerűen és gyorsan használható, emellett még nagyon népszerű csomagolóanyagot keresel, akkor nézz körül mindenképp a Relatív-A Kft. csomagküldő doboz kínálatában. Olyan remek és egyszerű módon használható termékeket találsz az oldalon, amelyekkel garantált akár a kényesebb és sérülékenyebb cikkek biztonságos továbbítása is.

Hiszen a kartondobozokat nem véletlenül tartják a legismertebb és legkedveltebb csomagolóanyagok egyikének. Alapanyaga - a ma már nagyon gyakran újrahasznosított - papír. Annak is az egyáltalán nem hétköznapi típusa: a hullámkarton.

Könnyed, mégis extra erős a szerkezete

Gondoltad volna, hogy a hullámoknak nemcsak a hang és a fény terjedésében, hanem a csomagolóiparban is hatalmas hasznát tudjuk venni? A hullámkarton ugyanis rétegekből áll. Van, amit három, és van, amit öt rétegből gyártanak. Vannak benne a sík, azaz az egyenes rétegek, s ezek között találhatók a hullámos rétegek. És pontosan ezekről a rétegekről kapta ez a nagyon strapabíró szerkezet az elnevezését. Ha láttad már a Hortobágyon álló híres Kilenclyukú hidat, akkor már előtted is van a szerkezet képe. A hullámoknak a kartonpapír belsejében pontosan az a szerepe, mint a híd alsó íveinek: a stabilitás biztosítása. És ezt ezek a rétegek tökéletesen képesek megadni a mégis olyan könnyed csomagolóanyagnak.

Csekély súlyú és nem drága csomagolóanyag

Ha olyan csomagolóanyagra van tehát szükséged, amely nagyon könnyen alkalmazható, a lehető legkisebbre korlátozza a bele csomagolt termékek sérülékenységét és imponálóan nagy méretválasztékban beszerezhető, akkor mindenképp érdemes a kartoncsomagolást választanod. Csupán a becsomagolandó cikkek pontos méretét és súlyát kell ismerned, és ezek alapján már lehetőséged is lesz kiválasztani a számodra tökéletesen megfelelő méretű kartondobozokat.

Persze nem csupán szállítani és postázni lehet ezekben a termékekben, hanem még tárolásra is kiválóan tudod használni őket. Képesek megvédeni a bele helyezett anyagokat nem csupán a külső fizikai megpróbáltatásoktól, hanem még az időjárás viszontagságaitól vagy akár a kártevők támadásai ellen is. Nem mellékesen pedig nem növelik feleslegesen a feladott vagy szállított, illetve tárolt anyagok súlyát, mert maguk is könnyűek.

A kartoncsomagolás népszerűsége töretlen, sőt egyre inkább növekszik kedvező ára, könnyű kezelhetősége és újra felhasználhatósága miatt is. Reklámozásra is kiváló, egyre többen alkalmazzák.

Címkék: okmanytaskak, csomagolás, karton, webshop, doboz, online, reklám