null

Ez egy különleges hinta küldetése

A Vágyaim.hu webshop BDSM választékában felfedezhető szexhinta szerepe leginkább abban áll, hogy az együttlétek során túl tudjatok lendülni a jól megszokott misszionárius, kutya- vagy lovaglópózon. Ha mindig csak ezeket próbáljátok ki, egy idő után unalmassá válik majd az egész. Az egyéb pózok azonban sokszor hajlékonyságot és jó kondit követelnek, másrészt a megvalósításuk sem túl egyszerű. Erre lehet jó megoldás egy szexhinta bevetése. 

Egy hinta segítségével tehát egészen új szintre emelhetitek az együttléteket. Egy ilyen hinta első látásra sokkal inkább hasonlít egy TRX-re vagy valamilyen hevederre, mint egy hagyományos hintára. Ez azért van, mert nem is az, tehát sokkal több, mint egy hagyományos hinta. Az erős hevederek arra szolgálnak, hogy a pár hölgy tagja kényelmesen, biztonságosan el tudjon helyezkedni benne. Így használat közben bátran el lehet lazulni, nem kell attól félni, hogy leesel. 

Szexhinták széles választékban

Természetesen ma már szexhintából sem csak egy fajta kapható, a boltokban elérhető választék igencsak széles. Az egyszerűbbektől a bonyolultabbakig akár még kétfős hinta is létezik, amelyben a pár mindkét tagja elhelyezkedhet. A hinta kényelmét a hevederek bevonata szolgálja. Ott, ahol érintkezik a bőröddel, meglehetősen puha. 

Általában minden szexhinta a falra kerül felszerelésre, előfordulhat azonban, hogy ez megoldhatatlan, vagy nem áll rendelkezésre hozzá elegendő hely. Ilyenkor válassz egy ajtóra szerelhető modellt. 

Ezek az eszköz előnyei

Egy ilyen hintát használva még a jól megszokott pózok is egészen máshogy hatnak majd. Sőt, olyan pózokat is kipróbálhattok, amelyekről eddig csak álmodoztatok. Ülve vagy háttal is elhelyezkedhetsz benne, de arra is van lehetőség, hogy a pár férfi tagja üljön bele a hintába. A lehetséges pózoknak szinte nincs is határa akkor, ha egy sokoldalúan használható szexhintát birtokoltok. 

Fontos azonban, hogy minden esetben megfelelően rögzítsétek az eszközt, lehetővé téve ezzel a biztonságos használatot. Hiszen nincs is annál rosszabb, mint egy együttlét közben balesetet szenvedni. Nem szabad elfeledkezni a gyakorlásról sem. 

Sok pár nehezen veszi rá magát a különböző szexeszközök beszerzésére, pedig rengeteg olyan kiegészítő van, amely a pár mindkét tagja számára felhőtlen élvezeteket ígér. Ilyen eszköz a szexhinta is, amelynek használata során nem kell különösebben izgatni vagy behatolni, lényegében ugyanazt csinálhatjátok, mint eddig, csak más perspektívában. Lepjétek meg magatokat ezzel a jól funkcionáló eszközzel!

Címkék: hinta, reklám