gyilkosság

Brutális kegyetlenséggel gyilkoltak meg egy fiatal nagybajomi lányt, a holttestet a gyilkos az ágyneműtartóba rejtette a lány szüleinek házában.

Az áldozatot a saját édesanyja találta meg, amikor tegnap este meg akarta vetni az ágyat. A rendőrség nagy erőkkel keresi a gyilkost.

Kattintás után megrázó történet következik!

 

 

 

 

Megrázó történet következik. Brutális kegyetlenséggel gyilkoltak meg egy fiatal nagybajomi lányt, a holttestet a gyilkos az ágyneműtartóba rejtette a lány szüleinek házában. Az áldozatot a saját édesanyja találta meg, amikor tegnap este meg akarta vetni az ágyat. A rendőrség nagy erőkkel keresi a gyilkost.

 

7. airplay-Családi gyilok

Készítette: KovácsG-Röhrig-Toronyi

Megsz:

Dinnyés Istvánné

Vida Imre

Zóka Dezsőné

 

Helyszín: Nagybajom-Kunmajor

 

Ma egész nap helyszíneltek a rendőrök a nagybajomi háznál. Nyomokat rögzítettek. A 24 éves lányt az édesanyja találta holtan tegnap este.

Dinnyésné SNIT 2377.00.11:

Holtan találta az anyukája az ágyneműtartóban.

Úgy tudjuk, a lány szülei tegnap délután vásárolni mentek, akkor hagyták magára a lányt a lakásban. Amikor hazaértek fél óra múlva, már nem volt sehol. Nem keresték, azt hitték, elment valahová. Édesanyja este ágyazni akart, akkor találta meg a holttestet. A család sem tudja, hogy mi történt, mondta az egyik rokon.

Névtelen SNIT 2327:

A család sem érti, hogy mi történhetett, hogy mi van.

A lánnyal brutális kegyetlenséggel végeztek a szomszédok szerint.

Vida SNIT 2369 01.00:

Azt hallottam, hogy szétverték a fejét. Hogy ennek mi a háttere, nem tudom. De ez felháborító, hogy ilyen dolgok történnek.

Az utcabeliek az áldozatot csendes, szolid lánynak ismerték. Egy kaposvári bevásárlóközpontban dolgozott.

Zókáné SNIT 2342 00.20:

Járt dolgozni, mióta felnőtt, nem sokat láttam. Kaposvárra járt, éjszakás volt.

A rendőrök nagy erőkkel igyekeznek az ismeretlen tettes nyomára jutni. Úgy tudjuk, bevitték a család több tagját, és kihallgatják őket. A lakásból nem hiányzott semmilyen érték. Valószínű, hogy a lány ismerte a támadóját, akit a környezetében kell keresni.

Címkék: brutális, Nagybajom, áldozat, erőszak, gyilkos, család, kék hírek