gyilkos

A tragédia kora este történhetett - monda a településre érkező stábunknak egy helyi férfi. Ő neve elhallgatását kérte, de annyit elmondott: a holttestre hozzátartozói találtak rá, egy ágyneműtartóban, amikor a lefekvéshez készülődtek.

Középkorú beszélgetőpartnerünk azt mondta: az áldozatot Zsuzsinak hívták, és egy áruházban dolgozott, a családban ő volt a legkisebb lány. Rosszat senki nem tud felőle, mindenki szerette - éppen ezért mindenkit sokkolt és lesújtott a tegnapi tragédia.

Informátorunk szerint a lány szülei vásárolni voltak, amikor a tragédia történt, és sokáig nem is keresték a fiatal nőt, mert azt hitték - mint máskor - most is kiszaladt valahová. Állítólag a lány, illetve családja ismerhette az elkövetőt, mert erőszakos behatolásról Nagybajomban nem beszélnek, csak arról, hogy a brutális gyilkos értéket nem vitt magával. A KaposPont úgy tudja: a rendőrség a családhoz közeli körben keresi a kegyetlen elkövetőt.

A Nagybajom-Kunmajor  egyik utcájában történt tragédia kapcsán a kollégáinknak Z.-ként bemutatkozó idősebb környékbéli azt állítja: a fiatal nő fejét teljesen szétverte a brutális gyilkos.

A rendőrség egyelőre a nyomozás érdekeire hivatkozva egyik információt sem erősítette meg, de a terjedő hírekre a stábunkat körül állók közül többen is helyeslően bólogattak..

Címkék: gyilkos, brutális, áldozat, erőszak, család, kék hírek