rablosiofok

A biztonsági kamera felvétele az elkövetőről

Hétfőn reggel raboltak ki egy üzemanyagtöltő-állomást Siófokon. Fegyverrel követelték a bevételt a Bányász-stadion melletti Shell-kúton.

A két eddig ismeretlen elkövető a bevétel átadását követelte, majd a kasszából megszerzett összeggel elmenekültek a helyszínről.

Mindkét elkövető fiatal, fehér bőrű férfi. Egyikük kb. 170 cm magas, a bűncselekmény elkövetésekor csuklyás pulóvert viselt, melyen fehér felirat látható, ez alatt pedig egy barna csuklyás pulóver, illetve még sötét nadrág volt rajta.

Nézze meg a videót!

A másik férfi kb. 180 cm magas, fekete csuklyás pulóvert, fekete bőrdzsekit, sötét színű melegítő nadrágot viselt (ennek oldalán három csík látható).
Az egyik elkövető egy neonzöld vagy sárga színű mountainbike kerékpárral rendelkezik, melynek hátulján csomagtartó van, sárvédője pedig fekete.

A rendőrség kéri, hogy aki információval rendelkezik az elkövetők személyét vagy tartózkodási helyét illetően, tárcsázza a 107-es vagy a 112-es segélyhívót, vagy tegyen bejelentést személyesen a siófoki rendőrkapitányságon (8600 Siófok, Sió u. 12-20) illetve telefonon a 06-84/519-150-es számon.

Az ügy felderítése érdekében a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság nagy erőkkel nyomozást indított.

A Kapospont úgy tudja: az amatőr rablók 40 ezer forintot zsákmányoltak, ennyit kértek a benzinkutastól, mondván ennyire van szükségük. A fegyvert is alig tudták előrántani, mert beleakadt a nadrágzsebbe. Gyalog, illetve kerékpárral menekültek el.

Címkék: rablótámadás, Siófok, kék hírek