Nézze meg a videót!

 

- Váratlan esemény történt, minden előzetes értesítés nélkül öt percet hagyva kikapcsolta az áramot, arra hivatkozva, hogy a ház tulajdonosa nem fizeti az áramszolgáltatás díját, erről mi semmit sem tudtunk - mondta a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal kirendeltségvezetője, Gombos Sándor.

Több határidős pályázaton is dolgoznak. Óráról órára ki van számítva a csaknem 100 alkalmazott munkája.

- Ez nem egy játékterem, amit két napig lekapcsolok és jönnek majd utána a nyerőgépekhez, ez egy kormányhivatal, ahol percre ki van számolva minden - tette hozzá Gombos Sándor.

Csaknem 30 ember kellett elküldeniük. Egyelőre nem tudni, hogy a serverükről mennyi információ veszett el. A tulajdonos, akitől a hivatal bérli az épületet valóban tartozott az áramszolgáltatónak.

Az áramszolgáltató közleményében azt írta: nemfizetés miatt, kiértesítést követően kikapcsolásra került egy budapesti székhelyű banki lízing cég kaposvári ingatlana. Amint a kialakult helyzetről tudomást szereztek az ingatlanban székelő Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnak az E.ON közvetlen és azonnali segítséget ajánlott fel, hogy a hivatal zavartalan működése mihamarabb helyreálljon. Az E.ON szakemberei ma délben a hivatal számára az energiaellátást biztosították.

Címkék: Vidékfejlesztési hivatal, Somogyi kirendeltség, áram nélkül, áramszolgáltató, tartozás, gazdaság