A Fino Kaposvár ügyvezetője, Vig Attila az alábbi közleményben tájékoztatta szerkesztőségünket:

A felkészülés során több körülmény is nehezítette a munkánkat de úgy érzem címvédőként felkészültünk az előttünk álló időszakra. Az idei szezonban is 12 csapat méri össze erejét a végső győzelem megszerzéséért a férfi Extraligában. 

Még mindig nem teljes a csapatunk, hiszen a feladó-átlónk még nincs velünk. Reményeink szerint két héten belül ő is megérkezik. Hermes Quivedo rehabilitációja folyamatban van. Jövő héten fog átesni a következő orvosi felülvizsgálaton. Bízunk benne, hogy a gyógyulási folyamata jó úton halad és az év végére ő is teljesértékű játékosként tudja majd támogatni a csapatot. 

Immáron 20-szoros Magyar Bajnokként, címvédőként kezdjük meg a szezont vasárnap a Szeged ellen a Kaposvár Arénában. Bízunk benne, hogy sokan jönnek ki és szurkolnak nekünk az idei szezonban is, hiszen elmondhatjuk, hogy nekünk van a legnagyobb és legjobb szurkolótáborunk. Minden mérkőzésen fontos, hogy a lelátóról kellő biztatást kapjanak a fiúk, hiszen ez plusz motivációt jelent számukra. Együtt velük minden sikerülni fog és a szezon végén reményeink szerint ismét együtt ünnepelhetünk. 

A Magyar Kupába december közepén a MAFC-BME - MÁV Előre Foxcoon párharc győztesével játszunk negyeddöntőt hasonlóan a tavalyihoz. Mindent megteszünk azért, hogy mi kerüljünk az elő,- majd a döntőbe is. A célunk mindkét fronton a címvédés és ezért dolgozunk nap, mint nap.

Visszatérve a hétvégére. Igazi sportcsemege lesz ez Kaposváron hiszen pénteken a KNRC, szombaton a KKK is hazai pályán játszik bajnoki mérkőzést. A sort pedig mi zárjuk vasárnap délután 16.00 órakor az Arénában. 

Sok sikert kívánunk a másik két klubnak az egész szezonra, és kérjük a kedves szurkolóinkat, hogy jöjjenek vasárnap és szurkoljanak nekünk, zúgjon a "Hajrá Kaposvár"!

Címkék: címvédő, rekordbajnok, igazol, Extraliga, kupa, Fino, röplabda, Kaposvár, sport