Továbbra sem adják fel a kaposvári BMX-esek. A múlt heti gyújtogatás és az oktalan rombolás után sem mondanak le hónapok óta szervezett versenyükről. Szombaton ezért már neki is láttak a helyreállításnak.

- Összeszedtem a csapat nagy részét, de rengeteg külsős ember is jött segíteni, akik még csak nem is űzik ezt a sportot. A pályát tegnap délután kettőkor kezdtük el újjá építeni és egészen este hétig dolgoztunk rajta - árulta el a Boom StepUp 2014 verseny egyik főszervezője. Tarr Zoltán hozzátette: a kitartásunk az megvan, csak a munkaerő szükséges. De nem adjuk fel a dolgokat, bármi rossz is történt a pályánkkal. -


Fotók: Lőczi BenceFotók: Lőczi BenceFotók: Lőczi BenceFotók: Lőczi BenceFotók: Lőczi BenceFotók: Lőczi BenceFotók: Lőczi BenceFotók: Lőczi BenceFotók: Lőczi BenceFotók: Lőczi Bence
Fotók: Lőczi Bence
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A látványos BMX verseny tervezett időpontja eredetileg április 19 lett volna. Akkor azonban a hirtelen jött eső miatt, már a bemelegítések után le kellett fújni a megmérettetést. (Hozzátesszük, stábunknak már így is leesett az álla a délelőtt, pusztán próbaként bemutatott trükköktől). Akkor még úgy tűnt, ha jobbra fordul az idő, most szombaton végre megtarthatják versenyt. Sajnos nem így lett. Erről pedig nem is az országon végigsöprő Yvette tehet, hanem pár vandál, akik oktalanul, teljesen lerombolták a pályát. A srácok azonban, ahogy legutóbb, most sem keseredtek el és máris kitűzték az újabb időpontot május 31-re. Reméljük ezúttal már végre semmi sem állhat a lélegzetelállító figurák útjába.

Tarr Zoltán azt is elmondta, hogy kálváriájukra sokan felfigyeltek. A dombóvári sportegyesület mellett sok magánember, pénzbeli vagy éppen munkaerő segítséget ajánlott fel. De szerencsére a szponzorok is kitartanak mellettük.

Egy bringás olvasónk pedig arról számolt be, hogy most már a vandáloknak is nehezebb lesz a dolguk, a rendőrség ugyanis fokozottan figyeli a pályát és annak környékét.

Címkék: rombolás, bmx, sport, verseny, kaposvár