Igencsak rájár a rúd a kaposvári BMX-esekre. Az év elején összetörték a kaposvári skatepályát, most felgyújtották a rómahegyi pályájuk egyik részét, amelyet csaknem négy hónapon keresztül építgettek a fiatalok.

Kutyasétáltatás közben vette észre egy fiatal pár tegnap délben, hogy valami ég a Rómahegyen. Egyből értesítették a tűzoltókat, akik ugyan hamar megfékezték a pusztítását, a pálya egy részét már nem sikerült megmenteniük.

A lángokban teljesen leégett a pálya pihenője. Itt ült a zsűri, innen irányítottuk a zenét és mindenki ide pakolta a cuccait is a rendezvény ideje alatt - tudtuk meg a Boom Step-Up verseny egyik szervezőjétől, Tarr Zoltántól. Hozzátette: a kár körülbelül 40 ezer forintot tesz ki, amelyet hónapok óta gyűjtöttek össze csapatpénzből.


Fotók: Tarr ZoltánFotók: Tarr ZoltánFotók: Tarr ZoltánFotók: Tarr ZoltánFotók: Tarr ZoltánFotók: Tarr Zoltán
Fotók: Tarr Zoltán
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A dolgokat ugyan helyre lehet hozni, azonban az idő szűkössége miatt talán a legrosszabbkor jött ez a probléma. A hétvégén ugyanis éppen versenyt tartanának a területen. A mostani incidens, ugyan még nem áll a rendezvény útjában, viszont az előrejelzések szerint az időjárás megint nem sok jóval kecsegteti a szervezőket. Mint elmondták, ha valami miatt el is marad a verseny, az csakis a várható viharok miatt fordulhat elő.

Mint arról korábban is írtunk: legutóbb mintegy egy hónappal ezelőtt gyűltek össze a pályán, hogy megmutassák legjobb trükkjeiket a környék BMX-esei. Sajnos mire a verseny elkezdődhetett volna, leszakadt az ég, így az igazi megmérettetést el kellett halasztaniuk a szervezőknek.

A bemelegítés azonban így is eléggé látványosra sikerült:

Címkék: bmx, skate, vandál, kék hírek